2777
2789
عنوان

با اتانازی یا مرگ خود خواسته موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7090 بازدید | 93 پست
اتانازی برای گروه خاصی نیست ینی مرگ خودخواسته برای همه هم انجام میشه

چرا اتانازی برای گروه خاصی هست  (بیمار چه جسمی چه روانی)

درمورد آدمای سالم بکار برده نمیشه یه نوع مداخله پزشکی هست

برای اطمینان رفتم تو گوگل هم نگاه کردم تو تعریف های مختلف از اتانازی اگر سرچ کنی حتما کلمه بیمار رو میبینی

یعنی اینکه شما مثالی که زدی درمورد وضع مالی خودکشی هست اصلاح اتانازی برای اون بکار نمیره 

اره اینم نوعی خودکشی هست درسته ولی اتانازی نیس اون کلا قضیش جداست

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاچه شرایطی باید باشه که واقعاااااا هیچ راهی جز مرگ نباشه و مرگ بهترین راه حل باشه؟میدونید چون یک ...

نمیدونم این پیاممو میبینید یا نه ولی اگه خیلی شدید کنجکاوید من فردی هستم که سرطان استخوان درجه اخر دارم دیگه درمان بشو نیست الان هم به نخاعم زده و از کمر به پایین فلجم کرده من در به در دنبال روش خودکشی ام ولی نمیتونم خودمو بکشم چون هیچ راهی نیست که بدون درد باشه تنها راهش اتانازیه که تو کشور خراب شدمون اونم ممنوعه من دارم صب تا شب عذاب تنفس میکنم و ارزوی مرگ از خدا میکنم به کسی با وضعیت من حق میدید بخواد خودشو خلاص کنه از این زندگی؟ من حق ندارم از درد سرطان راحت بشم؟ از ناتوانی و معلولیت قطع نخاعی بودن چی؟ من چه گناهی کردم که اینهمه عذابو باید باهم به دوش بکشم اخه...اتانازی برای یکی مثل من ساخته شده که تو این خراب شده نیست اخرش دیر یا زود باید خودکشی کنم ولی واقعا نمیدونم چجوری نمیدونم.....