2777
2789
عنوان

با اتانازی یا مرگ خود خواسته موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7094 بازدید | 93 پست
این هم خود کشی هست هم نیست یه جور دگر کشی هست ولی کاملا قانونی و خود خواسته...

دین اسلام این مدل مرگ و گناه میدونه قانونی هم نیست تو دین اسلام

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم سینماییه من پیش از تو رو ببین 

درمورد همین موضوعه

اگه بخوای از نظر دینی حساب کنی اصلا پذیرفته نیست تو دین ما

ولی خب اگه از نظر انسانی بخوای درموردش صحبت کنیم بنظرم بعصی زندگی ها مثل همون قطع نخاعی که بهش امیدی نیست خیلی درناکه بنظرم جای بحث و نظر دادن داره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

به نظرم خوبه ولی قبلش یه متخصص و روانپزشکو مشاور باهاشون بحرفن شاید مشکلشون قابل حل باشه

حتماذاین کار ها انجام میشهینی طوری نیست که بگم خب میخوای بمیری؟ بفرما در خدمتیم😅 ولی خب اگر باز هم مصمم بود اخلاقیه ؟

تو ایران غیر قانونیه 

منم موافق نیستم به معجزه اعتقاد دارم....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
کاش اسلام باهاش موافق باشه اگه موافقه منم میگم کار خوبیه حتی در اسلام دعایی هست که میگه یکی برای ...

فقط توی کشور ما و کشور های اسلامی ممنوع نیست...خیلی از کشور های غیر اسلامی هم این کار ممنوعه...

از چه نظر کار خوبیه؟اخلاقی؟حقوقی؟اقتصادی؟انسانی؟

شما یک نگاه ب زندگی افراد جامعه بکن عمیق در واقعیت ۹۰٪ مردن فقط دارن نفس میکشنو یک جای خیلی دور خود واقعیشون جا گذاشتن 

اتانازی حداقل این فاصله و انتظار مرگ طبیعی رو برات کاهش میده 

حتماذاین کار ها انجام میشهینی طوری نیست که بگم خب میخوای بمیری؟ بفرما در خدمتیم😅 ولی خب اگر باز هم ...

عزیزم از نظر روانشناسی و کارای قانونی خیلی راه ها باید برن اینطور نیست که تو بگی من فردا میخوام بمیرم اونا هم بگن چشم

باید از نظر روانی اینقدر از زندگی سیر باشی یا دلیلت اینقدر قانع کننده باشه که بتونن در موردت تصمیم بگیرن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

با هر روشی و در هر شرایطی مخالف خودکشی ام 

نمی‌دونم مراکز نگهداری از معلولین رفتین یا ن...توی این مراکز کسایی هستن که اصن هیچی متوجه نمیشن زندگی نباتی دارن...چیزی جز خرج هم برای دولت و بهزیستی ندارن...برای اونها چطور؟

مشکلی که هست این وسط خانواده س چطور؟ مثلا پدری به خاطر اینکه نمیتونه مسائل مالی خانواده ش رو تامین ...

اون دیگه خودکشی‌ه رسما

اتانازی یعنی کسایی که بیماری لا علاج دارن و ادامه زندگی معنی نداره با بیماریشون  با رصیت خودشون یا خانواده به زندگی خاتمه میدن

اینکه به خاطر مشکل مالی باشه اتانازی نیس

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
برای یک سری افراد خاص قبول دارم ولی نه برای کسی که تا یکم زندگی بهش فشار میاره می خواد خودکشی کنه ...

میشه بگین مثلا کیا؟

خب بعد ناامیدی از خدا بزرگ ترین گناه نیست؟

اگر درست بود که خدا خودش این افراد رو از بین میبرد؟ینی حکمت خدا زیر سوال می‌ره...

نمی‌دونم مراکز نگهداری از معلولین رفتین یا ن...توی این مراکز کسایی هستن که اصن هیچی متوجه نمیشن زندگ ...

در این صورت قبل نظر خودموباید نظر مرجع تقلیدم ببینم که چی امر کرده و از ایشون پی روی کنم 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
حتی در اسلام دعایی هست که میگه یکی برای بیمار بخونه اگه صلاح باشه فوت میکنه یا درمان میشه

میدونید دعا قضیه ش فرق داره

چون دعا باز هم خواست خداست...شما فقط می‌خونید با دست خودتون که طرف رو نمیکشید

فقط توی کشور ما و کشور های اسلامی ممنوع نیست...خیلی از کشور های غیر اسلامی هم این کار ممنوعه... از ...

از هر نظر وقتی انسان به حدی میرسه که واقعا نمیتونه زندگی کنه (کی از زنده بودن بدش میاد که مهم ترین نعمت خداوند رو بخواد  از خودش حروم بکنه)یعنی اینقدر فشار روش زیاد هست که  حاضر هست نابود بشه، هم خودش به ارامش میرسه بقیه هم با ارامش رسیدن اون باید خودشونو وقف بدن چون اون از جایگاه خودش راضی هست البته اگه اسلام موافق اینکار بود اینطور میشد گفت