2777
2789
عنوان

ناباروری مردانه

321 بازدید | 34 پست

نمیدونم کسی اینجا تجربه ایی  در این باره داره یا نه.

اسپرمو گرام همسرم افتضاحه. کلا همه چی صفره. تحرک، مورفولوژی، سرعت . کلا هیچی نداره😪 پلی کیستیک خودم کم بود اینم بهش اضافه شد.

داشتم پتوی نوزاد میبافتم دلم میخواد بشکافمش که دیگه جلو چشمم نباشه اما میدونم همسرم ناراحت میشه.

هی خدا چقدر دلم گرفته 💔

بازم شکرت میذارم به حساب الخیرُ فی ما وقع....

عزیزم 

هیچوقت نا امید نشو

مطمین باش فرشته ت بزودی میاد پیشتون

ای وی اف یا ای یو ای میکنی حامله هم میشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چی بگم ک شوهرم آزواسپرمه😭😭😭

اینی ک برا شوهرت گفتی نمیدونم یعنی چی ولی شوهر من اسپرمش صفره جیگرم خونه دوماهه فهمیدیم 😔😔😔

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
عزیزم  هیچوقت نا امید نشو مطمین باش فرشته ت بزودی میاد پیشتون ای وی اف یا ای یو ای میکنی حام ...

مرسی گلم. خداکنه.

بخاطر همسرم نمیتونم ناراحت باشم ولی از درون دارم‌ خفه میشم😪

مرسی گلم. خداکنه. بخاطر همسرم نمیتونم ناراحت باشم ولی از درون دارم‌ خفه میشم😪

دقیقن مثل من😭 هیچ اسپرمی نداره شوهرم😭😭

مرسی گلم. خداکنه. بخاطر همسرم نمیتونم ناراحت باشم ولی از درون دارم‌ خفه میشم😪

ان‌شالله 

از رحمت خدا هم نا امید نباش

من یه دوستی داشتم با اسپرم سالم زیر ۵ درصد 

حامله شد!

ان‌شالله شما هم بزودی مامان میشی🥰

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ان‌شالله  از رحمت خدا هم نا امید نباش من یه دوستی داشتم با اسپرم سالم زیر ۵ درصد  حا ...

ممنونم از دلداریت. اره واقعا اگه خدا بخواد همه چی درست میشه. انشاءالله خدا برای همه زوج هایی که در انتظارن خیر بخواد💔

ممنونم از دلداریت. اره واقعا اگه خدا بخواد همه چی درست میشه. انشاءالله خدا برای همه زوج هایی که در ا ...

اره بخدا یسر بیا تاپیک های منو ببین هرروز گریم میگیره😭😔

اره بخدا یسر بیا تاپیک های منو ببین هرروز گریم میگیره😭😔

درکت میکنم عزیزم. راستش منم فقط خدا خدا میکنم کار به اسپرم اهدایی نکشه. چون ممکنه دیگه دنبال درمان نرم