2777
2789

چن روز پیش من مشهد رفته بودم و تو اون چن روز شوهرم مریض شده بود ولی زیرش میزنه ک چیزیم نبوده اما کلی دارو و شربت دیدم ک خورده شده

۱۴روز قبل ابجیم داشته ولی خوب شده حالا میگه تو از اون گرفتی

من چیزیم نیست 😭😭😭😥

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

دیفن

قرص سرماخوردگی

ابریزش داری انای هیستامین یا سیتریزین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم گرفته یهفتس ازش پرستاری کردم حالا حس میکنم گلومم میخاره استرس دارم امروز بیبی چکمم مثبت شد اگ کرونا بگیرم چی۔۔۔

دکتر انلاین زنگ بزن شوهر منم زنگید گف انتی بیوتیک نخور فقط ویتامین داده

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

از کی گرفتی مهم نیست

ولی این شوهرارو شما از تو لپ‌لپ پیدا میکنید

اکثرا نی‌نی سایتیا یا زناشون‌عاشق یکی دیگه ن یا شوهراشون درپیت و خیانت کار

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خودت اسنپ بگیر برو چیکار اون داری 

سلامتیت باید اول برا خودت مهم باشه

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن
فعلا یوپ درست کردم بخورم...ببینم چی میشه...گلوم وحشتناک چرک کرده...وای بهم میگه قرص حساسیت بخور

اگ چرک داری ممکنه کرونا نباشه اصلا

پاش اسنپ بگیر برو دکتر منتظر شوهرت نمون

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
اگ چرک داری ممونه کرونا نباشه اصلا پاش اسنپ بگیر برو دکتر منتظر شوهرت نمون

روستا هستیم....خودمم هیچ پولی ندارم...همش چشمم ب شوهرمه خدا هیچکسو بی کس نکنه😭😭😭

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔