2777
2789

سلام بچه ها من از وقتی سرکار میرم دوستام اومدن در مورد کارم و حقوقم پرسیدن یک گروه داشتیم اونجا جواب دادم از اون موقع با من حرف نمیزنن باهم بیرون میرن ولی منو چیزی نمیگن عکساشونو تو گروه میفرستن یا استوری و لایو میزارن اصلا تو گروه با من حرف نمیزنن منم هیچی نمیگم چون حرفایی ک میزنن مربوط به خودشونه منو قاطی بحثشون نمیکنن قبل سرکار برم خیلی با من صمیمی بودن ولی الان خیلی کاراشون حس بدی بهم میده.من فقط با همین چند نفر دوست بودم دوست دیگه ندارم.به نظرتون چرا اینکار رو کردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بهت حسودیشون میشه 😐🦊

خودمم همین فکر رو میکنم..ولی حس خیلی بدی بهم دست میده تو لایو میزنن میرقصن انگار که بخوان حرص منو در بیارن شایدم فکر من اینطوره ولی گفتم اینجا ی نظر سنجی کنم

دنبال کار بودی بهشون گفتی یا همین ک کارت جور شد فهمیدن؟ شاید پنهون کاری کردی ناراحت شدن

ن اصلا قصد سرکار رفتن نداشتم اتفاقی اگهی دیدم زنگ زدم جور شد رفتم.اینا خودشون شاغل بودن فروشنده ان یکیشونم تو رستوران کار میکنه حقوقشون کمه.تو گروه مثل همیشه پیام میدادن که چ خبر چکا میکنی هنوز مفت میخوری و میخوابی گفتم ن سه روزه میرم سرکار..دیگ حقوق و اینارو پرسیدن بعد اون دیگ با من انگار سرسنگین شدن

حتما حقوق وشرایطت خوبه حسادت میکنن

اره من تو یک شرکت کار طراحی دکوراسیون داخلی و معماری و این چیزا انجام میدم حقوقم از هفت تومن کمتر نیس گاهی وقتا تا ۹ تومنم گیرم میاد اینا فروشنده ان یکیشونم تو رستوران کار میکنه ماهی ۳۵۰۰ میگیرن

ن اصلا قصد سرکار رفتن نداشتم اتفاقی اگهی دیدم زنگ زدم جور شد رفتم.اینا خودشون شاغل بودن فروشنده ان ی ...

آها پ انتظار نداشتن بری سرکار 

مهم نباشه رفتارشون ولی بپرس چرا سرسنگین شدین ک بدونن فهمیدی