2777
2789
عنوان

خانمای مؤمن مشاوره می خوام

693 بازدید | 52 پست

همسرم از همکاراش تأثیر گرفته و تو ارتباط با خانما تقویت شده

سلام علیک و احوالپرسی های طولانی 

من با خانم همسایه سلام علیکم کردم تموم شدم ایشون هنوووز در حال احوالپرسی

یه خانومی یه سؤال ازمون بپرسه شوهرم به من مهلت نمیده خودش جواب میده

یه تعارفی یه خانم غریبه بکنه تسلیت بگه تشکر کنه شوهرم جواب میده برا هر جمله چهار جمله جواب میده

خودمم مدتی اداره بودم میدونم اونجا آقاها ارتباط بیشتر با خانمای همکار میگیرن ،شوهر منم ازشون تأثیر گرفته و فک می کنه اینجوری درسته و مؤدبتره

بگین با چه جمله هایی بهش این مطلب رو برسونم که راهی که در پیش گرفته درست نیست

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درست نیست؟اخه منظوری هم نداره بنده خدا ولش کن حساس نشو

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

ببین شوهرمنم هیلی اجتماعی و معاشرتی هست برعکس من که خیلی درونکرا هستم ولی چون میدونم کلا همبشع همینطوره و منظور بدی نداره عادی هست واسم مثلا من یکی رو ببینم فقط سلام میدم و نهایت خوبین؟ اما شوهرم کلی احوال پرسی میکنه بنظرم بد نیست 

احوالپرسی صرفا؟ 

خیلی مشکل نداره نشانه احترام و ادب هست 

ولی شما بهش رو راست بگید گرم نگیرن خیلی 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
بگو رک بهش خوشم نمیاد زیاد با زنا حرف بزنی، تو خوشت میاد من زیاد با مردا احوالپرسی کنم

هر وقت مستقیم گفتم نتیجه ای نگرفتم

و میگه آره من کاری به کار تو ندارم(ازم مطمئنه و میبینه حدود و ضرورت رو رعایت می کنم ) و منو متهم به بد دلی می کنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

خب بگو  ( از طرف خودت  بگو)مردایی که سعی می کنن بیشتر از حد نیاز باهام حرف بزنن حس بدی می گیرم ازشون دوست دارم زود صحبتم باهاشون تموم بشه.بگو نظر تو چیه مردا چجوری باید با یه خانوم صحبت و برخورد کنن؟

هر چه با هر که کنی بر تو همان می گذرد✋