روژانrozhan۷۷۶۹ مدیر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 344 عنوان سلام بی بی چک زدم بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 55 پست خانما بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ اومده کاملا سفید نیست هاله داره بنظرتون دو هفته دیگه دوباره بی بی چک بزنم؟ هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا ….. 1401/05/25 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_از_دیار_عشق عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16040 که بهتر دیده بشه پس کی بزنم خب از موعدت گذشته آزمایش بده مامان دوتا دخمل ناز 😍
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11110 برو تست بزن اگه بارداری تا وقتی بری ازمایش بدی و بری پیش دکتر سعی کن دراز بکشی و استزاحت کنی کار سنگ ... رفتم تست بزنم بیبی چکم قطره چکون نداشت چیکار کنم از ۴ماه پیش داستم اون بیبی چکو میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
زندگی۲ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2324 رفتم تست بزنم بیبی چکم قطره چکون نداشت چیکار کنم از ۴ماه پیش داستم اون بیبی چکو با یه کاغذی چیزی حالت قطره ای بردار یا پلاستیک خود بی بی چک چند قطره بردار بریز اون قسمت عزیزم
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11110 با یه کاغذی چیزی حالت قطره ای بردار یا پلاستیک خود بی بی چک چند قطره بردار بریز اون قسمت عزیزم باشه سعی میکنم اینم از شانسم قطره چکون نداشت میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
زندگی۲ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2324 باشه سعی میکنم اینم از شانسم قطره چکون نداشت برو بزن بیا خبر بده انشالله مامان شدی
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11110 با یه کاغذی چیزی حالت قطره ای بردار یا پلاستیک خود بی بی چک چند قطره بردار بریز اون قسمت عزیزم راستی تو لک لانه گزینی دیدی من که ندیدم میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11110 برو بزن بیا خبر بده انشالله مامان شدی انشالله عزیزم میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
زندگی۲ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2324 راستی تو لک لانه گزینی دیدی من که ندیدم این ینی چی؟ من نمیدونم چیه من هیچ لکی نداشتم فقط وقتی دیدم پریود نشدم به اصرار دوستم تست زدم و مثبت شد
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11110 این ینی چی؟ من نمیدونم چیه من هیچ لکی نداشتم فقط وقتی دیدم پریود نشدم به اصرار دوستم تست زدم ... میگن یه خون میاد کم نشونه لانه گزینیه میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺