2821
2789
عنوان

اختلاف شوهرم با پدر من

575 بازدید | 32 پست

من با شوهرم دعوام شد شدید 

پشت تلفن  فحشم میداد یکم عصبانیه زود فحش میده زودم پشیمون میشه 

گریه می‌کنه 

نگو پدرم پشت در بود فحش های اونو شنید 

میگف پدرت اینوطری بشه پدرت اونوطری بشه 

فحش ناموسی 

بعد الان پدرم ناراحته باهم اختلاف دارن پدرم بعدش زنگ زد شوهرمو فحش داد دوران عقدم 

نمی‌دونم خیلی پشیمونه نامزدم میخوایم آشتی کنیم میخوام از خونه بزرگایه فامیل شروع کنم بریم خونشون که پادر میونی کنن آخه یه ساله عقدم اونم نصفش با قهر گذشت نصف دیگشم شوهرم سه بار اومد خونه ما 

پدر مادرم نمیشناسن اونو یا کسی نمی‌شناسه اونو چیکار کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی پدر مادرت نمیشناسدش... خب کارش اشتباه بوده عصبانی هم باشه نباید فوش بده اونم تو دوران عقد. ح ...

ما میخوایم با خوشی باشه بخدا تو این ی سال سر این دعوا ها تلخی ها موهای سرم سفید شده خیلیاش

عزیزم اگ اون عصبانی میشه فحش میده خوب میشه

توهم یبار مثل خودش کن ببین اگ اون باهات موند و طلاقت نداد اونوقت هرچی خواستی بیا زیر تاپیکای من برای من بنویس 😀

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
ما میخوایم با خوشی باشه بخدا تو این ی سال سر این دعوا ها تلخی ها موهای سرم سفید شده خیلیاش

اسی منم بعد یه سال عقد تازه دعواهامون کمتر شده🤦‍♀️و دلیلش این بود اصلا همو نمیشناختیم

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
2825
2823
2791
2779
2792