2821
2789
عنوان

اختلاف شوهرم با پدر من

576 بازدید | 32 پست

من با شوهرم دعوام شد شدید 

پشت تلفن  فحشم میداد یکم عصبانیه زود فحش میده زودم پشیمون میشه 

گریه می‌کنه 

نگو پدرم پشت در بود فحش های اونو شنید 

میگف پدرت اینوطری بشه پدرت اونوطری بشه 

فحش ناموسی 

بعد الان پدرم ناراحته باهم اختلاف دارن پدرم بعدش زنگ زد شوهرمو فحش داد دوران عقدم 

نمی‌دونم خیلی پشیمونه نامزدم میخوایم آشتی کنیم میخوام از خونه بزرگایه فامیل شروع کنم بریم خونشون که پادر میونی کنن آخه یه ساله عقدم اونم نصفش با قهر گذشت نصف دیگشم شوهرم سه بار اومد خونه ما 

پدر مادرم نمیشناسن اونو یا کسی نمی‌شناسه اونو چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی پدر مادرت نمیشناسدش... خب کارش اشتباه بوده عصبانی هم باشه نباید فوش بده اونم تو دوران عقد. ح ...

ما میخوایم با خوشی باشه بخدا تو این ی سال سر این دعوا ها تلخی ها موهای سرم سفید شده خیلیاش

عزیزم اگ اون عصبانی میشه فحش میده خوب میشه

توهم یبار مثل خودش کن ببین اگ اون باهات موند و طلاقت نداد اونوقت هرچی خواستی بیا زیر تاپیکای من برای من بنویس 😀

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
ما میخوایم با خوشی باشه بخدا تو این ی سال سر این دعوا ها تلخی ها موهای سرم سفید شده خیلیاش

اسی منم بعد یه سال عقد تازه دعواهامون کمتر شده🤦‍♀️و دلیلش این بود اصلا همو نمیشناختیم

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز