2777
2789

زیاد حرف بزنه حوصلم سر نره💔🥲

گیر الکی نده چون من اذیت نمیشم خودش اذیت میشه آخه دستم سنگینه

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیس نباشه. بد دهن نباشه. خیانت نکنه. واقعاا از ته دل دوستم داشته باشه. ازم مشورت بخاد. مهربون باشه.

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
زیاد حرف بزنه حوصلم سر نره💔🥲 گیر الکی نده چون من اذیت نمیشم خودش اذیت میشه آخه دستم سنگینه

فقط تو😂🤏

احساس میکنم از اونایی که روز اول نگذشته میزنی طرفو جر میدی😔😂

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
فقط تو😂🤏 احساس میکنم از اونایی که روز اول نگذشته میزنی طرفو جر میدی😔😂

من اعصاب معصاب ندارم که

یکی همش دم گوشم ور بزنه میزنم دهنش صدا سگ بده 

من او را خواستم تا زنده بمانم...او مرا می خواست تا تنها نماند...فرق است میان:حوض بی ماهی و ماهی بی حوض:)!