2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاهاشو حالت دوچرخه حرکت بده. شکمشو در جهت عقربه های ساعت بمال. بنداز رو شونه هات پشتش بزن آروم. ببین ...

انجام دادم اولی رو 

دارو هم دادمش 

خالم شدید درد داشت خوابیده 

من نگهش داشتم🥲♥️

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

اره همه چی عالیه فقط گریه میکنه 🥲

یا بد خواب شده یا کولیک داره.چند وقتشه؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
۱۸ روز

الهی بگردم دختر من کولیک داشت و دم صب بیدار میشد و ناله میکرد بردم دکتر گفت کولیک داره.تا چهار ماهگی داشت و دارو میدادم بعد دیگه خداروشکر رفع شد.از اول گریه میکرده یا فقط امشب داره گریه میکنه؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الهی بگردم دختر من کولیک داشت و دم صب بیدار میشد و ناله میکرد بردم دکتر گفت کولیک داره.تا چهار ماهگی ...

خالم میگه 

ت شکم بود شبا فقط لگد میزد🥲♥️

دل درد داره 

زردی هم داره یکم زیاده روی ۱۲ 

الانم ت بغلم آروم شدم خوابیده🥲♥️

خالم میگه  ت شکم بود شبا فقط لگد میزد🥲♥️ دل درد داره  زردی هم داره یکم زیاده روی ۱۲&nb ...

آخیییی طفلکی.شکمش رو آروم ماساژ بدین.کف پاهاش رو اروم ماساژ بدین و دارو هایی که دکتر داده رو مرتب بهش بدین.مامانش اگه شیر خودش رو میده چیزای نفاخ اصلا نخوره و حتما عرق نعنا بخوره یا شربت گریپ میکسچر که مال بچه هاست رو بگیره بخوره رو شیرش تاثیر داره.واسه زردیش هم ترنجبین بهش یکم بدین انشالله زود خوب میشه

آخیییی طفلکی.شکمش رو آروم ماساژ بدین.کف پاهاش رو اروم ماساژ بدین و دارو هایی که دکتر داده رو مرتب به ...

مرسی عزیزم

کمکم‌کردی واقعا♥️

انشاالله هر چی از خدا میخای بهت بده🥺❤️

مرسی عزیزم کمکم‌کردی واقعا♥️ انشاالله هر چی از خدا میخای بهت بده🥺❤️

قربونت عزیزم.انشالله نی نی هرچه زودتر خوب بشه