2777
2789
عنوان

یه سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 56 پست
وای چی مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ وای بیشتر توضیج بده

سلام دوست خوبم دو روایت درباره ی فرزندان امام زمان ع از دو نقل براتون میارم

ولی بازم بطور قطع معلوم نیست قبل از ظهورشون هست یا بعد از ظهورشون

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

علامه مجلسی می‌گوید: نگارنده کتاب مزار کبیر به اسناد خود از ابو بصیر از امام صادق علیه‌السّلام) نقل کرده است که آن حضرت فرمود: کانی اری نزول القائم فی مسجد السهلة باهله و عیاله: گویی می‌بینم فرود آمدن قائم را در مسجد سهله، با اهل و عیالش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در روایتی که ابن طاووس از امام رضا (علیه‌السّلام) در صلوات بر امام مهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) نقل کرده است، این عبارت به چشم می‌خورد: ... اللهم اعطه فی نفسه و اهله و ولده و ذریته و امته و جمیع رعیته ما تقر به عینه و تسر به نفسه و تجمع له ملک المملکات کلها قریبها و بعیدها و عزیزها و ذلیلها حتی یجری حکمه علی کل حکم و یغلب بحقه کل باطل...:

خدایا! به او و خاندان و فرزندان و نسل و تمام پیروانش، چیزی ببخش که مایۀ روشنی چشم و خوشحالی دل او شده و حکومت تمام حکومت‌های دور و نزدیک، عزیز و ذلیل را در اختیار او قرار دهد؛ به گونه‌ای که حکومت او، بر همۀ حکومت‌ها چیره و حق، بر همۀ باطل‌ها غلبه می‌کند. 

این روایت ها برای آن حضرت همسر و فرزند اثبات کرده است؛ ولی بطور قطعی نمیشه گفت در دوران غیبت نیز دارای زن و فرزند است؛ چرا که احتمال دارد این زن و فرزند پس از ظهور برای ایشان باشد

در روایات زیادی آمده است بعد از ظهور امام زمان (عج) همه امامان معصوم (ع) و همچنین همه پیامبرانی که مورد ستم قرار گرفتند و مومنان خالص و کافران و مشرکان محض به این دنیا بر می گردند تا از قاتلین آنها انتقام گرفته شود.

امام صادق(ع) فرمودند: نخستین امامى که رجعت مى کند، امام حسین (ع) است و ایشان مدت طولانى حکومت مى کند، به گونه اى که از کثرت سن ابروهایش روى دیدگانش مى ریزند.

طبق روایات وارده پس از ظهور حضرت حجت (عج) حضرت عیسی (ع) به اذن خداوند به زمین نزول خواهد کرد و در حضور همگان بعنوان یکی از یاران حضرت قائم (عج) پشت سر او به نماز خواهد ایستاد. چنانکه در روایتی از پیامبر اکرم (ص) آمده است: "سوگند به آن کسی که مرا مژده آور راستین قرار داد، اگر از عمر جهان، جز یک روز نمانده باشد، خداوند همان یک روز را آن قدر طولانی می کند، تا فرزندم مهدی خروج کند. پس از خروج او، عیسای روح الله فرود می آید و در پشت سر وی نماز می گزارد، آن گاه زمین با فروغ پروردگار خویش روشن می شود و حکومت مهدی به شرق و غرب گیتی می رسد.

حدیثی در منابع روایی وجود دارد که حکایت از رجعت حضرت زهرا (س) بعد از ظهور امام زمان (عج) دارد. داستان رجعت آن حضرت در ضمن روایتی طولانی که در پرسش مفضل از امام صادق (ع) مطرح شده، آمده است: مفضل می گوید از امام صادق (ع) پرسیدم: آقا، آیا پیامبر (ص) و على (ع) با قائم (عج) خواهند بود؟ فرمود: آرى، و الله پیامبر و على (ع) ناگزیر می باید قدم روى زمین بگذارند.... اى مفضل! گویا مى ‏بینم که ما ائمه آن موقع جلوی پیامبر جمع شده و به آن حضرت شکایت مى ‏کنیم که امت بعد از وى چه به روز ما آوردند، و مى ‏گوییم امت، ما را تکذیب کردند؛ بى ‏اعتنایى، نفرین، لعنت و تهدید به قتل نمودند، حاکمان ستمگر آنها ما را از وطن بیرون آورده به پایتخت خود بردند و جمعى از ما را با سم و حبس کشتند. در این وقت پیغمبر سخت گریه می کند و می فرماید اى فرزندان من! هر چه به شما رسید بیشتر به جد شما رسید.

آن گاه فاطمۀ زهرا (س) مى ‏آید و از ظلم هایی که در حق او همسرش شده و غصب فدک‏، ملک خود توسط آنها، و رفتن به میان مهاجرین و انصار و ایراد خطبه ‏اش در خصوص غصب فدک، شکایت می کند. سپس نقل می کند که چگونه جمعى امیر المؤمنین (ع) را از خانه خود براى بیعت گرفتن در سقیفه بنى ساعده بردند،... 

بنابر این، طبق این روایت که مفضل از امام صادق (ع) نقل می کند، حضرت فاطمه (س) نیز جزو رجعت کنندگان خواهند بود. 

در کل ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﻣﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺿﺮﻭﺭﻳﺎﺕ ﻣﺬﻫﺐ ﺷﻴﻌﻪ ﻭ ﻣﺨﺘﺼﺎﺕ ﺁﻧﺴﺖ، ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﺭﺟﻌﺖ ﻣﻲ‌ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ ﺟﻤﻌﻲ ﺍﺯ ﻧﻴﻜﺎﻥ ﻣﺤﺾ ﻭ ﺑﺪﺍﻥ ﻣﺤﺾ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻛﺒﺮﻱ، ﻭ ﺍﻛﺜﺮ ﻋﻠﻤﺎﻱ ﺍﻣﺎﻣﻴﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﻴﺦ ﺻﺪﻭﻕ ﻭ ﺷﻴﺦ ﻣﻔﻴﺪ ﻭ ﺳﻴﺪ ﻣﺮﺗﻀﻲ ﻭ ﺷﻴﺦ ﻃﺒﺮﺳﻲ ﻭ ﺳﻴﺪﺑﻦ ﻃﺎﻭﻭﺱ ﻭ ﻋﻠﺎﻣﻪ ﻣﺠﻠﺴﻲ ﺭﺣﻤﻪ ﺍﻟﻠﻪ در این باره کتاب نوشتن

برای مطالعه بیشتر پیشنهاد می کنم کتاب بحارالانوار باب امام زمان را مطالعه کنید که خیلی مفصل توضیح دادن

برای گرفتن کتاب میتوتید کتابخانه قائمیه را نضب کنید و به طور رایگان 110 جلد بحارالانوار همراه با ترجمه دانلود کنید

کتاب بسیار بسیار زیبایی هست. 

برای همه دوستداران اهل بیت علیهم السلام آرزوی سلامتی، خوشبختی و عاقبت بخیری دارم❤️🌹

سلام دوست خوبم🌹❤️

خیلی ممنونم ازشما😍❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....