2777
2789
عنوان

یه سوال بدجوری ذهنمو درگیر کرده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 56 پست
بله شدیدا اعتقاد دارم  و یاد گرفتم هیچ وقت پرسیدن زشت نیس  ندونستن زشته ....

دقیقا، خدا تو قرآن حدود ۳۰۰ بار انسان رو به تفکر دعوت کرده.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چی مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ وای بیشتر توضیج بده

بله روایات زیادی داریم

اگر واقعا مشتاق هستید، براتون جمع آوری میکنم و فردا خدمتتون اینجا میذارم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
عزیزم ما امام سیزدهم نداریم قبل از خلق عالم، خداوند 14 نور چهارده معصوم علیه السلام را خلق کردند&nb ...

دقیقا نمیدونستم نظریه دادم گفتم فکرکن 

درمورد منجی خودمم خوشحالم 

بنظرم همه آدم هاحتی بدترین ها ته دلشون میدونن یک نفر قراربیاد ودنیا رونجات بده 

کاربری دوم👨‍🦯👨‍🦯
اخه عزیزم این چه اطلاعاتیه میخوای جمع کنی؟ به درد کجات میخوره اخه؟به چه درد دنیا و اخرتت میخوره؟

دونستن هیچ وقت عیب نیست.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
اینا بدیهیاته! اگه ایران بدنیا اومده باشید و مدرسه رفته باشید فارغ از دین و اعتقاداتتون این مسائل آ ...

عزیزم من همیشه دنبال چیزای مذهبی بودم از همون کلاس سوم هم خودمو تکمیل کردم و تو این راه قرار گرفتم چون تو خانواده ای بزرگ نشدم که بخوان برام توضیح بدن این چیزارو همیشه دنبال این بودم بپرسم و بدونم اکثرا سوالامو از معلم دینیم میپرسم 

اگه در مورد این قضیه چیزی،گفته بودن حتما یادم میموند 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
یعنی چی که ممکنه بچه داشته باشه ؟؟

بعضی علما معتقد به این هستن ولی بعضی هام نه

دقیق نمیدونم که روایات پشتش هست یا نه

اینم دقیق مطالعه میکنم خدمتتون میگم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اخه عزیزم این چه اطلاعاتیه میخوای جمع کنی؟ به درد کجات میخوره اخه؟به چه درد دنیا و اخرتت میخوره؟

من ترجیح میدم تا یک ثانیه قبل از مرگم بپرسم بعد بمیرم تا اینکه ندونسته از دنیا برم 

البته تفکرا متفاوته 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بله روایات زیادی داریم اگر واقعا مشتاق هستید، براتون جمع آوری میکنم و فردا خدمتتون اینجا میذارم

واقعا ممنونتون میشم😍❤

من ترجیح میدم تا یک ثانیه قبل از مرگم بپرسم بعد بمیرم تا اینکه ندونسته از دنیا برم  البته تفکر ...

میدونی مشکلشون چیه 

فکرمیکنن که عقاید شرق بدردبخور نیست 

درحالی که ی چیزهایی تو دنیا هستن که به هم ربط دارن وشرق وغرب ودین وعقاید نقشی ندارن چیزهایی که واقعا اساس این خلقت هستن 

من فیلم بازم بخصوص فیلم های غربی تاریخی و‌...اینا گاهی چیزایی تو فیلماشون میگن که تو قرآن ما هست چیزهای منطقی که باعقل جور درمیاد 

بعد نگاه اینا چونه میزنن به دونستن یاندونستن خدایا کرمتو شکر👨‍🦯👨‍🦯

کاربری دوم👨‍🦯👨‍🦯