خب من تاکی میتونم بشینم ببینم کی باردارمیشم! اقدامم و کلاس ورزش ایروبیک ثبت نام کردم حالا با اون ورجه وورجه کردنها لقاح انجام شده باشه اتفاقی نمیوفته؟!مشکلی پیش نمیاد؟ ازطرفی ورزش واسه تنبلی تخمدان خوبه حالا تاقبل مثبت شدن بی بی چک ورزش انجام شه موردی داره؟
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا طناب یکی از ورزشهاییه ک تو خونه انجام میدم. اره خدایی طناب زدن همه چیو قاطی میکنه داخل بدن😄
اره خوشگلم
من لیسانس تربیت بدنی ارشد اسیب شناسی ورزش دارم و مربی بدنسازی و ایروبیک هستم
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
ای جان . حالا اجی بگو میخام ۲۰کیلو اضافه وزنمو ک از دارو اعصاب و کورتون به وجوداومده با ایروبیک ازبی ...
البته که شدنیه آبجی قوی و خوشگل خودم
حرکاتت باید بیشتر سبک و با تکرار زیاد باشه که به صورت هوازی در بیاد
باید صبور باشی و حال خودت رو از نظر روحی هم عالی کنی
حتما به تاپیک یکی مونده به اارم سر بزن