2777
2789
عنوان

کتاب جامع خوبه یا تکپایه؟👌

7421 بازدید | 12 پست

ورودی یازدهم تجربیم...

واسه هزینش خب طبیعتا جامع بهتره...

منم مجبورم برا هزینه جامع بخرم...

اما مثلا مبتکران شیمی خمش تکپایس...

فرق تک پایه و جامع فقط در اینه که یکی هر سه تا پایه رو در خودش جا داده و یکی یدونه رو؟ یا فرق دیگه ای هم از نظر درسنامه ، تستها و.. دارن؟🌷

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی جامع مهر و ماه میخوام بگیرم... فیزیک جامع گاج میکرو طبقه بندی... زیست نمیدونم... شیمیم ک گف ...

کتابایی ک داری میگیری خیلی خوبن

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
سوالی بود یا تاکیدی؟😂❤

تاکیدی مهروماه جامعش عالیه سوالاشم شبیه کنکوره تقریبا زیست اگ توش قوی ای نشر الگو اگ متوسطی خیلی سبز و میکرو

تاکیدی مهروماه جامعش عالیه سوالاشم شبیه کنکوره تقریبا زیست اگ توش قوی ای نشر الگو اگ متوسطی خیلی سبز ...

خودتون پس استفاده کردین درسته؟ چه سالی کنکور دادید؟🌷

اع چه خوب خیالم از ریاضی راحت شد.

فیزیک میکرو طبقه بندیش جامعش خوبه از نظرت؟

واس شیمی چی بگیرم؟

دلیلشم میگی؟

بله چون  تک پایه کامل تر از جامع 

جامع چون سه پایه باهمه  به کاملی تک پایه نبست 

و اینکه جامع معمولا در سنامه نداره اگرم داشته باشه خلاصه و کمه به نظرم جامع برای جمع بندی خوبه اگر اول راهی تک پایه بهتره برات  ولی اگر قبلا تستا را زدی برای بار دومته جامع مناسبه برات

🥰
خودتون پس استفاده کردین درسته؟ چه سالی کنکور دادید؟🌷 اع چه خوب خیالم از ریاضی راحت شد. فیزیک میکر ...

اره من استفاده کردم کنکوری نظام جدیدم بودم پارسال کنکور دادم...

فیزیک بستگی ب سطحت داره معمولا میکرو مال سطح متوسطه فیزیک سخت خیلی سبز شیمی هم مبتکران خ خوبه

اره من استفاده کردم کنکوری نظام جدیدم بودم پارسال کنکور دادم... فیزیک بستگی ب سطحت داره معمولا میکر ...

عزیزم میشه بگی چی قبول شدی😓❤..

اها متوجه شدم🙂

پس ریاضی جامع مهر و ماه ، فیزیک میکرو ، شیمی مبتکران... زیست ابی قلمچی چطوره؟ خودتون چی داشتید برا زیست؟