2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخام

286 بازدید | 9 پست

هم مطلقه بوده هم یه بچه داشته از رو خریت و بچگی زنش شدم هم به حرف ننشه هم بخاطر مادرش دروغ میگه بخاطر لاپوشونی بیشعوری های مادرش

مادرش دروغگو بددهن و کلا قسم دروغ خوره خیلی ریلکس بسیار افریطه

پسرش هم منو چزونده کتک خوردم فحش خوردم تهمت زدن بی محلی های شدید اول زندگی تحقیر توهین اصن اول زندگی من هیچ خیری ازش ندیدم مثه نامزدا یا تازه عروس دامادا نبود محبتش فقط موقع رابطه 

یکسال خوب بود  خر شدم بچه اوردم بچم یکسال و نیمشه 

الان باز دوباره همون آش و همون کاسه

نمیخامش از دستش خستم چیکار کنم میترسم جدا بشم بچمو بگیره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن قبلیش طلاق ذاده یا مرده؟

طلاق داده

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
از الان به بعد به این به قول خودت خریت ادامه نده طلاقتو بگیر واسه بچتم خدا بزرگه

اخه دختره گناه داره بیوفته دست اونا مادرشوهرم میزنتش و بد تربیت میکنه و یه کاری میکنه که دیگه منو نخاد

اخه بچه ی اول همسرم پیش اون بزرگ شده و دیدم چیکار میکنه بهش میگه مادرت خرابه و فلان اون پسره هشت سالشه

خیر نبینن مادرهای عفریتشون،همشون بچه ننه ان ولش کن زیاد دهن به دهنش نشو بخاطر خانوادش

اخه من ول کردم باز مادرش زنگ میزنه بهش 

الکی الکی میندازتش به جون من

دوروزه غذا درست نخوردم زیر چشام گود افتاده 

معدم درد میکنه چون استرس گرفتم از بس مادرش اونو میندازه به جون من

باز ارومش میکنم دوباره دوباره و دوباره باز میشینه باور میکنه حرفاشو 

این دیگه از نفهمیشه،بزن له و لوردش کن

نفهم که چه عرض کنم یه احمق به تمام معناست