2777
2789

دوستم عقد کرده 

بعد شوهرش سربازه 

میاد خونه مادر شوهرش که به شوهرش سر بزنه 

بعد شام پدر شوهرش میگه شما بمونید ما میریم خونه مادرم باید به اون سر بزنیم ژنو شوهر باید خلوت داشته باشن 

بعد پا میشن میرن و این دو تا تنها میمونن 

من که از حرکت پدر شوهرش خیلی خوشم اومد خیلی با شعوره 

ولی دوستم میگه خجالت کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم حس خوبی نگرفتم زیاد جالب نبود از نظرم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اخیر🥲😂 چه پدرشوهری 

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

کار کی پروییه؟چیو به زبون نمی‌آورد

پدر شوهره. نباید میگفت ما میریم که شما تنها باشین.

یکم حریم و حرمت لازمه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم