2777
2789

لطفا بگید چیکار کنم چند روز دیگه مسابقه هم دارم با این روحیه خراب میکنم 

توروخدا بگید چیکار کنم 

نوروبین خوبه؟؟

تا روز جمعه اوکی میشم حال و حوصله ام میاد سرجاش ایا؟؟؟

چی بخورم چیکار کنم حالم بهتر بشه روحم انگار خستس 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مقدار شیر زعفرون بخور انرژی بخشه

ممنون 

قهوه میخورم 

قبل باشگاهم ال کارنتین میخورم که انرژی زاس ولی روحم انگار تخلیه شده 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
میتونی بیای باهام دردودل کنی باور کن حالتو خوب میکنم

ممنونم که مهربونید 

ولی حتی حوصله چت ندارم نمیدونم چم شده خستم فقط دلم از خودم گرفته شدید کاش میشد فهمید تو اینطور مواقع چیکار باید کرد ی هفتس اینم هیچی حالمو خوب نمیکنه البته عمومم فوت شده خیلی براش گریه کردم و ناراحتم ولی کاش حالم خوب بشه روحیم برگرده