2777
2789
عنوان

دلم میخاد عکس این زن خائنو بزارم ابروش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 131 پست
بخدا ک قلبم درد گرفت وقتی خوندمش بهمم خیانت نشده تازع . اسی دیگ چه حالی شد 💔💔😭 خاک برسر بی عقلش ...

اشک تمساح نریز  استارتر  میکه نمیتونم کارشو فراموش کنم پیام داده که راه حل براش بزاریم  نه دلداریش بدیم بدبخت امسال شماهان که میخواین حقیقتو پنهون کنین بیچاره زندگیشو تلخ تر کنه یا خودشو خلاص کنه یکنم شعور داشته باشین آدم خیانتکار  بازم خیانت میکنه ایشون عمرشو به پای همچین آدمی بزاره که چی بشه

مگه همه باید همه اپشنا داشته باشن مگه عروسکیم؟

دقیقا در ضمن اگه چیزی کم میزاشتم براش بازم نباید بره خیانت کنه میومد به خودم میگفت ...من میگم رابطمون عالییی بود یعنی عاشق هم بودیم که چتاشونو دیدم اصلا باورم نمیشد الان دوساله من حتی به نفس کشیدن شوهرمم گیر میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشک تمساح نریز  استارتر  میکه نمیتونم کارشو فراموش کنم پیام داده که راه حل براش بزار ...

یبار میگی طلاق نگیر بچه داری و زندگیتو حفظ کن وازاین شهر برو یبار میگی جدا شو وبازم خیانت میکنه

وات د فاز دختر جون؟؟؟؟

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
دقیقا در ضمن اگه چیزی کم میزاشتم براش بازم نباید بره خیانت کنه میومد به خودم میگفت ...من میگم رابطمو ...

اول زنه بوده ک پیله شده وشروع کرده  مقصر بعدم شوهرت 

قربانی هم تو 

💔

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
اسی جان این اتفاقا خیلی خیلی تلخه هرچی بگیم از حجم درد وغمش کم نمیشه حق داری اگه دنیا رو هم بهم بریز ...

اره عزیزم دیگه میخام همینکارو بکنم فقط دعا کنین بتونم 😞😞ولی اون زنه رو هم به خدا میسپارم امیدوارم اونم زندگیش مث من بشه من دو ساله حالم بده حتی رفتیم مسافرت اونجا هم همش بحث میکردم با شوهرم اصلا از هیچی لذت نمیبرم ولی اون خانمه زندگیش طوریش نشد  

اره عزیزم دیگه میخام همینکارو بکنم فقط دعا کنین بتونم 😞😞ولی اون زنه رو هم به خدا میسپارم امیدوارم ...

بیخیال اون زن شو بسپار بخدا 

ارامش به زندگیت برگردون  چون راه برای هرز های دیگه هموار میکنی  حیف عمرت و زندگیت 

استارتر عزیزم  اینجا آبی برات گرم نمیشه  خانواده داری مادر خواهر چیزی دیگران هیچ وقت هم خون نمیشن  ذهنت بدتر خراب میشه والا خودت تصمیم بگیری بهتره فردا روز مارو نفرین نکنی  مااگه میتونستیم کاری بکنیم اینجا علاف نبودیم  بازم میگم بچسپ به زندگیت اکه هم نمیتونی طلاق بگیر

اشک تمساح نریز  استارتر  میکه نمیتونم کارشو فراموش کنم پیام داده که راه حل براش بزار ...

من الان نمیخام طلاق بگیرم...مشکلم اینه زندگی من خراب شده چرا اون زنه زندگیش مثل قبله ...الان بیام بشینم فکر کنم من چی کم گذاشتم که شوهرم رفته با یکی دیگه؟؟؟من اصلا متوجه راهنماییت نمیشم انتظار نداری الان دنبال کمبود بگردم و بیام برای شوهرم اون کمبودارو جبران کنم

من الان نمیخام طلاق بگیرم...مشکلم اینه زندگی من خراب شده چرا اون زنه زندگیش مثل قبله ...الان بیام بش ...

چرا نمیتونی  این کارو بکنی تو باید برای شوهرت هر کاری بکنی ... میخوای زندگیت خوب بشه فراموش کن شکت  رو بنداز بیرون با شوهرت برو سفر   دوباره عاشقش شو میدونم سخته ولی میخوای ادامه بدی پس با عشق ادامه بده فردا پشیمون عمرت که الکی  هدر رفته نشی

من الان نمیخام طلاق بگیرم...مشکلم اینه زندگی من خراب شده چرا اون زنه زندگیش مثل قبله ...الان بیام بش ...

چرا نمیتونی  این کارو بکنی تو باید برای شوهرت هر کاری بکنی ... میخوای زندگیت خوب بشه فراموش کن شکت  رو بنداز بیرون با شوهرت برو سفر   دوباره عاشقش شو میدونم سخته ولی میخوای ادامه بدی پس با عشق ادامه بده فردا پشیمون عمرت که الکی  هدر رفته نشی

دوسال گذشته من یهو یادم میاد بعد با شوهرم دعوا میکنم میگه دیوونم کردی مگه باهاش رابطع داشتم اینجوری ...

بابا الکی زندگیتونو خراب نکنین.اون زمان که داغ بود باید میگفتین الان چه فایده. 

شاید واقعا همسرتون مقصر نبوده حالا یکم تقصیر داشته که بلاکشنکرده ولی قطعا نمیخواسه. الان که همسرتون بهتون توجه میکنه اینجوری میکنین یه روزی میرسه که همسرتون خسته میشه اونوقت پشیمون میشین که چرا اتیش زیر خاکستر رو هر روز زیر و رو میکردین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن