2777
2789
عنوان

به نظرتون این رفتار یعنی چی

157 بازدید | 21 پست

من یه دوستی دارم که باهم خیلی خوب بودیم

بهم اعتماد داشتیم

جوری که وقتی کار جدیدش رو شروع کرد فقط بمن گفت

چند روز پیش زنگ زدم بهش.اِشغال بود

بعد خودش زد.حالش رو پرسیدم و بهش گفتم فردا میام دیدنت،کارت دارم.گفت باشه

فرداش من زود راه افتادم که زود برگردم.از لحظه ی راه افتادنم زنگ زدم تا ببینم هست یا نه،چون زودتر داشتم میرفتم

جواب نداد

تا برسم ۷ بار زنگ زدم و جواب نداد

رسیدم جلو در مغازش،رفتم تو دیدم گوشی رو میز جلوشه و مشغوله کاره

یهو منو دید تا سلام بده گفتم گوشیتو چرا جواب نمیدی

گفت آنتن نداشتم،مگه برات پیامک نمیاد؟

گفتم به تو باید پیامک بیاد که تماس از دست رفته داشتی.دلم میخواست همونجا برگردم اما صبر کردم

نشستم.واسم چایی اورد و صحبت کردیم.پنج دقیقه بعد گوشیش زنگ خورد اما جواب نداد

دیدم پس انتن داره

بعد پاشدم و گفتم دیرم شده و اومدم

همش میگم چرا عقلم نرسید جلو در مغازش زنگ بزنم صدای گوشیش رو بشنوم ببینم زنگ میخوره و جواب نمیده یا واقعا انتن نداشته

اخه موضوع اینه که هیچ کدورتی هم بینمون نیست

اتفاقا از مشکلات هم باخبریم و کلی قبلا درددل میکردیم

هیچ موضوعی هم پیش نیومده بگم ازم دلخوره یا هرچیز دیگه

اما از اون روز به بعد دل چرکین شدم

چقدر شکاک و رومخ و حساسی

دوستی با آدمای عین تو خیلی سخته، یه زنگ بوده حالا یا نخواسته یا نتونسته جواب بده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شکاک و رومخ و حساسیدوستی با آدمای عین تو خیلی سخته، یه زنگ بوده حالا یا نخواسته یا نتونسته جواب ...

چرا نخواسته؟وقتی میدونسته اون روز قراره برم پیشش

چرا نتونسته وقتی گوشیش جلوش بود و میدونست اون روز قراره برم پیشش

شايد سايلنت بوده و اون لحظه مشغول كار و واقعا متوجه نشدده.

يا واقعا انتن نداشته. يهور رفته و اومده.

بنظرم زود قضاوت نكن. چون ميگي كدورتي هم بينتون نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرا نخواسته؟وقتی میدونسته اون روز قراره برم پیششچرا نتونسته وقتی گوشیش جلوش بود و میدونست اون روز قر ...

یه وقتایی آدما رو مودشون نیست یا دلایل کوچیکی که واقعا قابل توضیح نیستن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

شايد سايلنت بوده و اون لحظه مشغول كار و واقعا متوجه نشدده. يا واقعا انتن نداشته. يهور رفته و اومده. ...

گوشیش همیشه وصله به آمپلی

همیشه در حال موزیک پخش کردنه

و وقتی زنگ میخوره کل فضا صدای زنگ میاد دیگه

اگه بوق خورده که یعنی زنگ خورده جواب نداده

اما اگه گفته درد دسترس نیست یا اشغال زده پیامک میره بداش دیگه😐

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.