2777
2789
عنوان

دلم میخاد عکس این زن خائنو بزارم ابروش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 131 پست
کاش  امثال شما بدونید برای نظر دادن عقل سالم لازمه !!!! ن اینکه صرفاً دوتا دست و ی ذهن م ...

اگه عقل داشت مینوشت عذرمیخوام از اسی 

و دلجویی میکرد اصن شعور نداره

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
 ببین چی تو اون زن دیده که موجب خیانت به تو شده

منظورش اینه که برو  ببین چ آپشنی دیده توی اون زنه ک تو فاقدش بودی منظورش اینه توجیه نکرده که بابا

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش اینه که برو  ببین چ آپشنی دیده توی اون زنه ک تو فاقدش بودی منظورش اینه توجیه نکرده که با ...

مگه همه باید همه اپشنا داشته باشن مگه عروسکیم؟

دقیقاً ببخشید یک مشت انسان بیشعور و بی درایت و صد البته ظالمن امثال اینا

بخدا ک قلبم درد گرفت وقتی خوندمش بهمم خیانت نشده تازع .

اسی دیگ چه حالی شد 💔💔😭

خاک برسر بی عقلشون بخدا

خوب تو که دهنتو گل نزدن تو هم به جای اینکه به من گیر بدی به اسی کمک کن.... لاف زن

کمک لازم نی دلداری لازم داره فقط 

که تو خوووووب دلداریش دادی افرین 💔

دوسال گذشته من یهو یادم میاد بعد با شوهرم دعوا میکنم میگه دیوونم کردی مگه باهاش رابطع داشتم اینجوری ...

بابا الکی زندگیتونو خراب نکنین.اون زمان که داغ بود باید میگفتین الان چه فایده. 

شاید واقعا همسرتون مقصر نبوده حالا یکم تقصیر داشته که بلاکشنکرده ولی قطعا نمیخواسه. الان که همسرتون بهتون توجه میکنه اینجوری میکنین یه روزی میرسه که همسرتون خسته میشه اونوقت پشیمون میشین که چرا اتیش زیر خاکستر رو هر روز زیر و رو میکردین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خانوم خودت گفتی شاید با حرف های خوب جذبش  کرده منم منظورم همین بود...والا من کی باشم خیانتو &nb ...

من نظرم با شما فرق میکنه برای همین بعد از دوسال کنار نیومدم ...هزار نفر حذاب تر از شوهرم وجود دارن من برم با اونا چت کنم؟؟؟من که نیومدم دلیل خیانتو بپرسم که شما میگین حتما از استارتر سرتر بوده چون خیانت هر دلیلی هم داشته باشه قابل توجیه نیست حالا این وسط یکی مثل شما میاد میگه اون خانم از شما جذاب تر و بهتر بوده که دل شوهرتونو برده این کمکی به من میکنه؟؟؟من تاپیک زدم یکم حرف بزنم حالم بهتر شه نه اینکه ... 

شما که خوبین  اسی رو به راه راست هدایت کن  قول میدم برات  دست بزنم

من انقد تو اینچیرا بی غرورم اگه بودم راحت مینوشتم معذرت میخوام استارتر رنج کشیده منو ببخش نسنجیده صحبت کردم توحتی شعور اینکارو نداری من باید بگم چیکار کنی یا نکنی 

اگه عذرخواهی کنی بخدا ازت کم نمیشع

اسی جان این اتفاقا خیلی خیلی تلخه هرچی بگیم از حجم درد وغمش کم نمیشه حق داری اگه دنیا رو هم بهم بریزی حق داری ابروشون ببری حق داری طلاق بگیری هرچی حقه داری  و اونا مستحق بدترین عذابن

اما اسی شوهرت و زندگیت  ارزش یکبار بخشیدن و فرصت دادن داره ممکن بود خدایی نکرده واسه خودت پیش بیاد یه ادم هرز پا پیچت بشه و کم کم وسوست کنه بشین با خودت فکر کن غمات بنویس و پاره کن دیگه دوسال از عمرت حروم کردن بسه بخاطر جوونی خودت  دیگه بهش  فکر نکن هروقت  اومد تو ذهنت زود خودتو سرگرم چیز دیگه کن