2777
2789
عنوان

دلم میخاد عکس این زن خائنو بزارم ابروش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 131 پست
برو تو سایتهای دوست یابی و صیغه یابی با عکسش پروفایل بساز چت کن شمارشو بده 

بعد شما مطمئنی ایشون درسته حرفش ؟

اون خانم هم یه زن متاهل هست ایا اینجاس که ما حرفای دو نفر رو بشنویم بفهمیم کدوم راست میگن یا نه اصلا ما در جایگاهی هستیم بفهمیم کی دروغ میگه کی راست 

لطفا هر جور پیشنهادی ندید 

حتی ممکنه اون خانم پاکدامن باشه ایشون دشمنی داره میکنه 

استارتر عزیز در صورتی که صادقانه داری میگی و از این خانم لطمه دیدی بازم عکسش رو پخش نکن جرم کمی نی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شماره شوهرش بره و از نت هات اسپات شوهرش بره که نهایت شوهر خودش گیر کنه خیانتشم تلافی بشه 😐

شوهری ک خیانت کاره گوشیشو ی لحظه ول نمیکنه که اسی بخواد اینکارا رو بکنه تورو خدا یکم واقع بین باش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اگه شوهرت بهش پا نداده که مشکلی نیس انقد حرص بخوری  اگه شوهرت هم خیانت کرده اول عکس شوهرت بزار ...

شوهرم میگه کاری نکردم ولی میدونم در حد چت باهاش بوده من از این بدم میاد وقتی شوهرم میگفت پیام نده این خانمه التماس میکرد کلی پشت سر من بد گفته بود عکس سینه هاشم فرستاده بود ...البته دوسال گذشته ولی هنوز که هنوزه من با سوهرم دعوا میکنم ولی اون خانم نه شوهرش نفهمید نه کسی داره زندگیشو میکنه

یعنی جای این پست خالی بود مرسی بابت پستت😐😐

اره منم نگران شده بودم الان خيالم راحت شده

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
شوهرم میگه کاری نکردم ولی میدونم در حد چت باهاش بوده من از این بدم میاد وقتی شوهرم میگفت پیام نده ای ...

خب شما چرا به شوهرش نگفتی همون موقع چرا زندگیش رو خراب نکردی ؟ 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
شوهرم میگه کاری نکردم ولی میدونم در حد چت باهاش بوده من از این بدم میاد وقتی شوهرم میگفت پیام نده ای ...

یه روز به بهونه کار اداری چیزی وقتی زنه نیست شماره شوهرشو بگیر با اکانت ناشناس تلگرام به شوهرش بگو مدرک هم داری رو کن بعد دلیت اکانت بزن 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
 ببین چی تو اون زن دیده که موجب خیانت به تو شده

تو خوبی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤