2777
2789
عنوان

امشب میخوام برم سنوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 50 پست
بعد نی نی سمت راستت بود یا چپ

نمیدونم اصلا نزاشت حرف بزنم بپرسم گفت زود بروکه بعدی بخوابه ولی دستگاه روسمت چپ شکمم نگه داشته بود

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دخملیه  پاهات داغه یا سرد

قبلا خیلی پاهام سردشون میشد اگه باد کولرمیخورد الان سردنمیشن

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
تست جوش شیرین انجام بدع حالا

باشه به شوهرم گفتم خرید دوتا بسته ولی نگاه کردم تاریخ انقضاش گذشته بود بنظرت اشکال نداره باهاش انجام بدم

چیزای ترش دوست داری یا شیرین

هردورودوست دارم ولی ترش بیشتر دوست دارم

ویار نداشتی اوایل مخصوصا صبح تهوع نداشتی

الان تهوع ام کم شده تازه قبلا خیلی تهوع داشتم صبح شب دوبارهم استفراغ کردم ویارم انارترش بانمک بزنم بخورم بود الانم هست

الان تهوع ام کم شده تازه قبلا خیلی تهوع داشتم صبح شب دوبارهم استفراغ کردم ویارم انارترش بانمک بزنم ب ...

من ب دلیل اینکه سنو نگفته میگم دختره علامت ک میگی ترشی دوست داری به جفتش میخوره