2777
2789
عنوان

امشب میخوام برم سنوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 50 پست
انشالله صاحب یه دختر خوشگل و مامانی بشی گلم 

انشاالله ممنون عزیزم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم شرایط تو رو دارم ایشالا خواست دلت و صلاحت یکی باشه برای منم دعا کن🤩 از سونو هم اومدی بهم ب ...

چشم بهت میگم انشاالله توهم هرچی‌میخوایی همون بشه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
اسی شرایطتت مثل منه.ولی من پسر میخام دخترم ۶سالش

انشاالله یه گل پسرخدابهت میده🤩

وای وای سال ۸۸ بود پسرم ۶ساله بود 

چه قدر دویدم دکتر برا جنسیت دختر 

بالاخرررره بهش رسیدم و شده تمام دنیام 

فکر کنم یه کامیون مرغ و خروس نذر کردم که دختر دار بشم 😂

ان شا الله هر کس هر چه دوست داره خدا بهش بده 

وای وای سال ۸۸ بود پسرم ۶ساله بود  چه قدر دویدم دکتر برا جنسیت دختر  بالاخرررره بهش رسید ...

الهی خدارو شکرکه اخرش بهش رسیدی من مامان بابام عاشق پسرهستن ولی دیگه خدابهشون۵تادخترداد حسرت پسرتودلشونه

الهی خدارو شکرکه اخرش بهش رسیدی من مامان بابام عاشق پسرهستن ولی دیگه خدابهشون۵تادخترداد حسرت پسرتودل ...

عزیز دلم 

ان شا الله خدا همه رو به آرزوی قلبیشون برسونه 

۵تا دختر ۵تا داماد که براش ۵ تا پسر خوب بشن و نوه ها چه شود 😀

پس دختره

خداکنه ولی فکرکنم چون سنوگرافی ماهری نبود نفهمید فقط گفت هنوزکوچیکه شهرمون سنوهای خوبی نداره فقط دوسه تاهستن کلا

کیسه اب بیضی بود یا دایره

نمیدونم مانیتورجلوی خودش بود یکم نگاه کردم فکرکنم دایره بود بهم عکس هم نداد😒