من امروز روز ۱۳ از بعد از امپول hcg هاش سی جی از روز نهم ک با بی بی چک تست کردم همش هاله داره.با مارک های مختلف.مدیکور که همش حاله داره ولی کم و زیاد میشه.روژان هاله کم رنگ تر از مدیکور داره یونی تست روز ۱۱ هاله داشت.روز ۱۲ هاله کمرنگ تر بود امروز پر رنگ تر از دیروز. امروز ک بکم پیاده روی کردم بعدش دراز کشیدم زیر دلم شروع کرد انگار ب سوختن..تیز بود دردش.نمیفهمیدم یک نقطه است یا بیشتر ..فقط یه جوری بود بین درد و سوزش.چند روزه که درد مریودی شدید هم دارم.سوال من اینه کسی بوده باردار باشه از امپولhcgک میزنه اصله بی بی منفی نشه و پشت سر هم هاله بندازه و مثبت باشه؟؟؟من فقط رنگ هاله ها کم و زیاد شد.ولی منفی نبود.هرجی نیخام فک نکنم نمیشه...لامصب ناخوداگاه ذهن درگیره.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیشه بخدا...من هی میخام فک نکنم شما هم چند تا بی بی زدی؟ من سینال اف و هاش ام جی هم زدم ...
نه من فقط یکی دیروز صب زدم منفی بود دیگه نامید شدم گفتم ولش کن صبرمیکنم تاموعدم. اچ سی جی خب همون هورمون بارداریه من نزدم بمن نداد کلا ولی اگه نمیتونی صبر کنی بزارروز15 بعداز تزذیقت برو از خون بده ولی بنظرم باردارباشی
میدونم ولی بهم نداد گفت تخمکات خودشون ازادمیشن دیگه حالاخدامیدونه البته دردایی که داشتم بنظرم ازاد ش ...
من هفته اول بعد از امپول hcg علائم هاصی نداشتم..از هفته دوم علایم دارم.یه شب نافم درد میکرد.یه شب خارش موست .نصفه روز تکرر ادرار.من همه اینا را گذاشتم ب حساب امپول.ولی دعا کن در حق من ک جواب بگیرم.نمیدونم امروز که روز ۱۳ هست میشه آزمایش خون داد یا اونم کاذبه
منم دقبقن شرایط تو رو دارم ..باید تا هفته دیگ صبر کتم
درد شدید نوک سینه سمت چپ دارم و تخمدان چپمم مثه تو گاهی میسوزه..از امپول hcg هم 7 روز میگذره....
توکل بخدا انشالله ک هممون باردار باشیم😍
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .