2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بهش دست نزن که بدتر میشه . بعدشم دختر اعتماد بنفس داشته باش. اونقدری که پسرا جذب اعتماد بنفس دخ ...

یعنی چطوری نشون بدیم به طرف که اعتماد بنفس داریم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

یعنی چطوری نشون بدیم به طرف که اعتماد بنفس داریم

همونجوری که هستی باش . اگه دوس داری ارایش کنی بکن ولی اگه دوس نداری بخاطر اون نکن . و باور داشته باش با همین قیافه زیبا ترینی . پیش خودت باور داشته باشی تمومه . به هیچ وجههههه جلو دوس پسر یا شوهرت از هیچ چیز خودت ایراد نگیر چون تا تو نگی اونا دقت نمیکنن وقتی تو بگی اونا هم شروع میکنن یکی یکی ایراد گرفتن . اصلا این اجازه رو بهشون نده .

یه مثال برات بزنم😂 من یه دختر عموم داشتم خیلی چاق بود همیشه هم سیبیل داشت خیلیم بد لباس میپوشید عطر و مسواکم اصلا نداشتتتت . ولی با روزی دو سه نفر قرار میذاشت همه هم کشته مردش بودن . حالا من که برعکسش بودم همیشه میگفتم نه پسرا منو بیینن بدشون میاد همش از خودم ایراد میگرفتم جلو نامزدمم میگفتم باورت نمیشه نامزدم که عاشقمممم بود برا قیافه من میمرد بعد یه مدت شروع کردن از موی سرم تا ناخون پام ایراد گرفت با اینکه واقعا خشگل و خوش هیکلم 

همونجوری که هستی باش . اگه دوس داری ارایش کنی بکن ولی اگه دوس نداری بخاطر اون نکن . و باور داشته باش ...

مرسی عزیزم منم با اینکه اعتماد بنفسم همیشه پایینه ولی با طرفم همیشه از خودم تعریف میکنم انگار که اونم میدونه ولی یه رفتاری داره از همه چیز ایراد میگیره مثلن میگه این چه کفشیه پوشیدی یا لباس در صورتیکه من خیلی ازش بهترم ولی بازم دلش میخواد یه ایرادی ازم بگیره. بنظرت چرا؟ و اینکه منم همش ایراد ازش بگیرم تا اعتماد بنفسش بیاد پایین😄

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

مرسی عزیزم منم با اینکه اعتماد بنفسم همیشه پایینه ولی با طرفم همیشه از خودم تعریف میکنم انگار که اون ...

اره یسری پسرا مخصوصا الان اینجوری شدن . مثلا شوهر دوستم تا میبینه مثلا زنداداشش کلاه سفید میذاره به دوستم میگه تو هم حتما کلاه سفید بخر بزار . دائم بهش میگه ریشه موهاتو کراتین کن ناخن بکار .... . من نظرم اینکه تا جایی که خودت دوس داری و حال خودتو خوب میکنه باب میلش عمل کن . ولی اگه دوس نداری بخاطر اون خودتو تغییر نده چون هیچ مردی ارزششو نداره فردا پس فردا نه به روشون میارن که اینقدر ما براشون زحمت کشیدیم تازه میرن خیانتم میکنن .

اره یسری پسرا مخصوصا الان اینجوری شدن . مثلا شوهر دوستم تا میبینه مثلا زنداداشش کلاه سفید میذاره به ...

والا مال من خودش هیچ پخی نیس خیلی ازمن پایین تره بعد هعی میگه اینجور اونجور تصمیم گرفتم منم فقط ازش ایراد بگیرم و بگم زشتی و اینا تا اعتماد بنفسش بیاد پایین

والا مال من خودش هیچ پخی نیس خیلی ازمن پایین تره بعد هعی میگه اینجور اونجور تصمیم گرفتم منم فقط ازش ...

بنظرم تو هم از هرچیش که خوشت نمیاد مستقیما بگو . چطور تو باید خودتو باب میل اون تغییر بدی اون نباید بده؟