2777
2789
عنوان

یعنی جواب من دلشکسته داده میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 121 پست
😂😂😂😂😂 نشانه مردانگی و تجربش اینه که شیش را میخواد دودی کنه  الله اکبر که شما چیو میدین و ...

عزیزم تو متوجه نیستی 

ما به خاطر اینکه با هم بریم بیرون باید شیشه ماشین دودی باشه که کسی نبینه 😐

حالا اون تازه ماشین گرفته گفتم برو دودی کن گفت پول ندارم بعد اومد گفت که رفتم دودی کردم که بریم بیرون 😐الان این کجاش دیوانگیه😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ... حداقل این قسمت ماجرا حالم خوب می‌کنه  هیچ وقت بازی نکرد نه با وجودم نه احساسم نه قیاف ...

ببین باهات بازی کرده تو رو درگیر کرده رفته یکی دیگه رو گرفته ولی تو خودتو الکی توجیه میکنی واقعا اینقد احساساتی نباش

برای شما خیلی متفاوت بوده...خیلی سخت و دردناکم بوده ولی این آقا پسر اسی آب پاکی رو از اول ریخته تو د ...

اره گلم .اسی میگه رابطمون آبکی نبودواینکه باورنکردنی بوده حرف اون آقا وکه گفته من قصد ازدواج ندارم.منم تجربه میگفتم که فک نکنم کسی مثل من تجربه داشته باشه.ماحتی خونه دیدیم به سلیقه من رفتیم خونه خریدکنارخونه مامانم به سلیقه من کلی وسایل خریدم اصلاهمه میگفتن کی ازدواجتونه کی جشنتونه باورمیکنین.بخدا.بعدازاینکه در کمال ناباوری بدون هیچ توضیح و دلیلی حتی دلیل مسخره رفت.وبابام بخاطراینکه من بیشتراذیت نشم واون خونشویه کوچه پایین تراز خونه مامانم خریدکه ازدواج کنیم نزدیک مامانم باشم .کلاازاون شهررفتیم بخدا.میگم تااین حدباورش سخت بودولی رفت ولی شد.هرچندمن نفرین نکردم اصلااماچون خداجای حقه وچوبش اینقدصداداره که به گوشت میرسه رسیداتفاقای که براش بعدازسه سال ازجداییمون افتادوشنیدم ناراحت شدم امادوست نداشتم این اتفاقابراش بیفته.بخاطرهمین میگن بسپاربه زمان وبرو

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

بچه ها نمیتونم تک تک ریپلای بزنم.

از کسانی که گفتن قوی باش و به تلاش برای زندگیت ادامه بده ممنونم 

مرسی از حرفاتون ❤️❤️🍀 که اومدین تایپکم و صحبت کردیم 

انشالله که خوشبخت باشید

عزیزم تو متوجه نیستی  ما به خاطر اینکه با هم بریم بیرون باید شیشه ماشین دودی باشه که کسی نبینه ...

ببین صد درصد میخاد ازت سواستفاده کنه وگرنه پسری ک واقعا مرد باشه میاد نامزدت میکنه و با افتخارم تو رو ب بقیه نشون میده خیلی ساده ای فک کنم سنت هم خیلی کمهه واقعا مراقب خودت باش عزیزمم

ببین باهات بازی کرده تو رو درگیر کرده رفته یکی دیگه رو گرفته ولی تو خودتو الکی توجیه میکنی واقعا این ...

چجوری بازی من خوردم که خودم نفهمیدم ؟!

من با رضایت خودم تو رابطه بودم.

فک کنم مفهوم حرف من متوجه نشدی شما

چجوری بازی من خوردم که خودم نفهمیدم ؟! من با رضایت خودم تو رابطه بودم. فک کنم مفهوم حرف من متوجه ن ...

همین ک وقتتو واسه کسی گذاشتی ک جایی تو زندگیت نداشته بزرگترین خیانتو ب خودت کردی زیادم تحت تاثیر فیلما و رمانا قرار نگیر اون الان با زنش داره خوشبخت میشه تو نشستی بش فک میکنی؟😐

اره از خوب بودن که خیلی خوبه  ادم پخته ای هست خیلی فهمیده اس  واقعا هم دوسم داره مثلا ما ...

بیشتر دقت کن و مراقب باش.

نشناخته نرو تو رابطه 

من طرفم شناختم و هیچ وقت هم اجازه ندادم آدم بیخود تو زندگیم بیاد 

عزیزم ما فقط ۱۷ سالمونه قصدمون واسه چند ساله دیگه اس

خیلی بچه ای واقعا مراقب خودت باش پسری ک ب بهونه الکی شیشه ماشینشو دودی میکنه واقعا قابل اعتماد نیس احتیاط کن با احساساتت جلو نرو لطفا ک بعدا در آینده پشیمون میشی بشین ب درست برس 

عزیزم تو متوجه نیستی  ما به خاطر اینکه با هم بریم بیرون باید شیشه ماشین دودی باشه که کسی نبینه ...

اینکه این مسیله را نشان عشق میدونی  درصورتیکه که تو رابطه ای که شما محبور به مخفی کردنی تهش اونی که ضرر میکنه خود شمایی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏