2777
2789
عنوان

شب تاسوعا یه اتفاق عجیب برام افتاد ازون شب همش دارم فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 72 پست
خدارو شکر ان شالله مشکل همه مون حل شه و در امام باشیم خدا سحر هر کی که جادو و دعا میگیره رو به خودش ...

خیلی ممنون

انشالله 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

من چهار سال پیش یه کوتوله سیاهو دیدم که بدو بدو اومد سمتم میخواست بیاد گلمو بگیره که تندی نشستم تو تاریکی هم نشسته بودم

بعد این پسره دقیقا بهم گف که کوتوله سیاهی هست که میخاد اذیتت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو همون شب پسره شمارشو داد بعد شمارمم گرف گف خواستی بیا کمکت کنم بعد عکس پروفایلشو نشون داداشم دا ...

عجب کاری کردی شماره ت و دادی که چی 

ولش کن قران بخون ان سالله نمیتونه بهت آسیبی بزنه

۴۰ روز سو ه بقره توی خونه با صدای بلند باید خونده بشه بعضیا میگن اگه صوتش هم پخش بشه قبوله ولی من م ...

ازتون خیلی ممنونم واقعا گیر افتادم عجیییب بعضی وقتا یه اتفاق عجیبی تو خونم میوفته که واقعا بیخیال شدم

۴۰ روز سو ه بقره توی خونه با صدای بلند باید خونده بشه بعضیا میگن اگه صوتش هم پخش بشه قبوله ولی من م ...

من نمیدونم طلسمی چیزی دارم یا نه 

اما میدونی نظرم خیلی درباره یه چیزایی  و کسایی خیلی تغییر کرده تازگیا که قبلا اصلا اینطوری نبوده 

یکبار پخش کروم اما دیگه نتونستم پخش کنم تو خونه هر بار یادم میرفت یا ...

خواننده خاموش بودم،همتونو میشناسم  
من چهار سال پیش یه کوتوله سیاهو دیدم که بدو بدو اومد سمتم میخواست بیاد گلمو بگیره که تندی نشستم تو ت ...

خوب فکر کن حتما به کسی گفتی بعدم صرف اینکه کسی چیزی میدونه دلی بر خیر خواهیش نیس

خوب فکر کن حتما به کسی گفتی بعدم صرف اینکه کسی چیزی میدونه دلی بر خیر خواهیش نیس

فقط خونوادم میدونن

دقیقا همین من میگم شاید میخاد زندگیمو خراب کنه شاید یه کارایی بلد باشه اما میخاد در جهت بدی ازشون استفاده کنه

ازتون خیلی ممنونم واقعا گیر افتادم عجیییب بعضی وقتا یه اتفاق عجیبی تو خونم میوفته که واقعا بیخیال شد ...

اراده کن انشاالله زندگیتو از چنگشون در بیار

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اراده کن انشاالله زندگیتو از چنگشون در بیار

انشالله که نا امید بشن

میگن فقط قصدشون طلاق گرفتن من دیوونه کردنم که در حدی بیوفتم تیمارستان

میگفتن اینا از قبل اینکه شما کلا ازدواج کنید دونستن میخواید با کی ازدواج کنی واس همین از چند سال قبل شروع به طلسم کردن