2777
2789
عنوان

شب تاسوعا یه اتفاق عجیب برام افتاد ازون شب همش دارم فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من نرو سمتش  شاید یهویی هم نیومده این حادوگرا دستشون تو یه کاسه هست شاید خودش یا دوستش ...

اره اوضاع خیلی نسبت به قبل بهتر شده

منم همین فکرو میکنم میگم شاید دونستن واس همین شخصا اومدن سراغم

یه هفتس خواب ندارم همش بهش فک میکنم یه بوی خاص خوبی میداد بعضی وقتا تو خونم بو عطرش میاد

هر روز صوت سوره بقره تو خونه پخش کن با صدای بلننننند

شاید موکلاش فرستاده خونت

حتما چله رو کامل کن تا دست از سرت بردارن هر اتفاقیم افتاد تو ادامه بده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اره اوضاع خیلی نسبت به قبل بهتر شده منم همین فکرو میکنم میگم شاید دونستن واس همین شخصا اومدن سراغم

جادوهای سنگین موکل نگهبان دارن وقتی جادو تاثیرش کم شده باشه یا اتفاقی بیفته سریع به جادوگره خبر میدن. خدا هرچی جادوگره رو لعنت کنه

واین نیز بگذرد....

از کجا معلوم کلاه بردار نباشه اونا کارشونو بلدن از چند تا حرف بلاخره یکیش درست در میاد اصلا دنبال ای ...

من تو همون شب پسره شمارشو داد بعد شمارمم گرف گف خواستی بیا کمکت کنم بعد عکس پروفایلشو نشون داداشم دادم اونم نشون دوستش داد بعد دوستش تا دیده بودش گفته بود این یهودیه و موکل داره راست میگه گفته فقط عکس خواهرتو نداشته باشه که میتونه خیلی کارا کنه

منظورش اینه طلسمی چیزی درست کنه

الله و اکبر وقتی  گره تون باز شد بعدش دیگه نتونستن دوباره براتون جادو بزنن؟

من مثل همین خانم حالم خیلی بد بود کلی قرص میخوردم داشتم دیوانه میشدم 

خدا رو شکر نزدیک یک ساله که انجامش دادم خوبم و فکر نکنم دیگه دعایی داشته باشم

البته از اون موقع کلا بیشتر حواسم هست چنتا ایه قرانی یه دعا نویس بهم داد نوشتم گذاشتم تو اتاقم اول ماه قمری همیشه یاسین میخونم حرز امام جواد هم برای چشم زخم

من مثل همین خانم حالم خیلی بد بود کلی قرص میخوردم داشتم دیوانه میشدم  خدا رو شکر نزدیک یک ساله ...

خدارو شکر ان شالله مشکل همه مون حل شه و در امان باشیم خدا سحر هر کی که جادو و دعا میگیره رو به خودش برگردونه با بدترین مجازات امین

چطوری هست؟

۴۰ روز سو ه بقره توی خونه با صدای بلند باید خونده بشه

بعضیا میگن اگه صوتش هم پخش بشه قبوله ولی من مادرم خوندن برام

طی چله هم ممکنه اتفاقات بد و ترسناک زیاد بیوفته چون اگه موکلی چیزی داشته باشین اونا درشون نمیخواد که شما چله رو تموم کنین و مدام اذیت میکنن ولی باید هر طور شده هر روز انجام بدین و تمومش کنین