2777
2789
عنوان

شوهر بی تفاوت

798 بازدید | 50 پست

بچه ها لطفا راهنماییم کنید من اصلا خوشم نمیاد از مردی که موهاشو بلند میکنه میبنده از پشت سر حالا همسرم یه مدته تو ذهنش افتاده موهاشو بلند کنه ببنده هر چقدر گفتم خوشم نمیاد گوش نمیده حتی با زبون هم رفتم جلو با عصبانیت رفتم جلو تاثیری نداشته نمیدونم چیکار کنم 😔

چجوری بهش بفهمونم که بدم میاد 

مرد خوب و با شخصیتیه واقعا آدم خوبیه موی بلند اصلا به شخصیتش نمیاد لطفا راهنماییم کنی باید چیکار کنم

وای😬😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم بودم لج میکردم

باید بگذارید نظر شما رو بپرسه اونوقت با ملایمت و باوقار بگید من نمیپسندم

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
خب اگر بخوای موهات کوتاه کنی مخالفت کنه خوشحال میشی؟

اخه خدایی من همیشه طبق سلیقه اون بودم چه موی کوتاه وه‌موی بلند هرجوری که اون دوست داشته بودم حالا هم فقط به فکر سلیقه خودم نیستم درسته من خوشم نمیاد اصلا ولی به شخضیتشم نمیخوره اخه😔🤦🏻‍♀️

خب منم بودم لج میکردم باید بگذارید نظر شما رو بپرسه اونوقت با ملایمت و باوقار بگید من نمیپسندم

پس یعنی از این به بعد اصلا عین خیالمم نباشه تا نظر بپرسه ازم؟

میترسم دعوام کنه 😑😁

کنه تو هم دعواش کن من باشم تر حرص موهای اونجامو بلند نگه میدارم میگم تا بلند کنی منم بلند می کنم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اخه خدایی من همیشه طبق سلیقه اون بودم چه موی کوتاه وه‌موی بلند هرجوری که اون دوست داشته بودم حالا هم ...

بنظرم اشتباهه که طبق سلیقه کسی دیگه ای باشه ادم 

اگر نگران حرف مردمی فقط اینو بدون که چند سال دیگه پیر میشین و اون میمونه و حسرت 

حتی اگرم میدونی زشت میشه بزار امتحان کنه چه اشکالی داره اصلا نگاه مردم چه اهمیتی داره 

شایدم بهش اومد

پس یعنی از این به بعد اصلا عین خیالمم نباشه تا نظر بپرسه ازم؟

دقیقا 

شما اینطور رفتار کنید ایشونم هوسش در رفت کوتاه میکنه

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر