2777
2789
عنوان

شوهر بی تفاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست
اخه خدایی من همیشه طبق سلیقه اون بودم چه موی کوتاه وه‌موی بلند هرجوری که اون دوست داشته بودم حالا هم ...

شپش بنداز تو موهاش مجبوره کوتاه کنه🤣🤣

مثل روانشناسا نظر میدم...ولی مثل دیوونه ها عمل میکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنه تو هم دعواش کن من باشم تر حرص موهای اونجامو بلند نگه میدارم میگم تا بلند کنی منم بلند می کنم

😂😂😂😂راستش اخه اصلا حوصله بحث و جنگ و جدال ندارم وقتی متوجه نمیشه چی میگم حتی اگه خودمو جر هم بدم نمیخواد متوجه بشه پس بقول دوستان باید خودمو بزنم علی چپ عین خیالمم نباشه

😂😂😂😂راستش اخه اصلا حوصله بحث و جنگ و جدال ندارم وقتی متوجه نمیشه چی میگم حتی اگه خودمو جر هم بدم ...

ببین همین روشو برو😂😂

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چیکار میکنی در همچین مواقعی؟من واقعا کلافه شدم

بیخیالش شدم واکنشی نشون ندادم فعلا کچل نکرده یه هفته پیش گفته

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

بیخیالش شدم واکنشی نشون ندادم فعلا کچل نکرده یه هفته پیش گفته

دیگه منم با حرف دوستان به این نتیجه رسیدم که نباید بهش محل بدم هر کاری دوست داشت بکنه مال من فعلا آرایشگاه نمیره تا بلند شه 😏

دیگه منم با حرف دوستان به این نتیجه رسیدم که نباید بهش محل بدم هر کاری دوست داشت بکنه مال من فعلا آر ...

کار عاقلانه همینه

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

کار عاقلانه همینه

ممنونم واقعا وقت گذاشتید برام نوشتید اینقدر چند وقته دارم حرص میخورم چون فکر میکردم فقط شوهر منه که لج یچیزی رو کرده مرسی از راهنمایی هاتون انشالله بی محلی جواب میده