ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 عنوان داوودی قشنگممم🥲🌼 بیاید بگید از گل داوودی چجور باید نگه داری کنم 351 بازدید | 26 پست بابام برام گل داوودی خریده🥲چطور باید ازش نگه داری کنم؟خونمون این فصل اصلا افتاب گیر نیستخشک نشه ی وقت🥲 میتونم داخل خونه نگهش دارم یا باید بزارم حیاط؟ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂 دیروز | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 خیلی گل مقاومیههه عاشقشم مل مل من حس میکنم توجه ببینن هیچیشون نمیشه🥲😂من همیشه گلا روخارج فصلشون میکارم وباهرروندی بهشون آب بدم ومواظبشون باشم بچه هام آخ نمیگن🤭🌚چه رنگیههه گلت؟من زرد ویه رنگ شرابی طوری ازش رودارم یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 مال منیا چاقترنننن😂🤭 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 خیلی گل مقاومیههه عاشقشم مل مل من حس میکنم توجه ببینن هیچیشون نمیشه🥲😂من همیشه گلا روخارج فصلشون می ... عکسشو گذاشتم🥲من ولی اصلااااا دستم ب گل نمیره😂🦦 خشک نمیشنا ولی سالی دوتا برگ هم بیشتر نمیدن😂اینقدددر هم قربون صدقشون میرمفکرکنم لوس شدن😂☹ دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 مال منیا چاقترنننن😂🤭 این هنوز زیاد بزرگ نیستنمیدونم گلهاش بزرگتر هم میشه یا همینقدری میمونه دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 عکسشو گذاشتم🥲من ولی اصلااااا دستم ب گل نمیره😂🦦 خشک نمیشنا ولی سالی دوتا برگ هم بیشتر نمیدن😂اینق ... من براشون آهنگ میذارم بعدتابرگ خشک درمیارن زودی موخوره گیری میکنم🌚دیدی گیاها به سمت نور خم میشن یه گل دارم خودشو پرت میکنه سمتی که من میشینم بابام میگه انقد دوستت دارن میخوان خودشون روبندازن بغلت🥲🤭یه پتوس دارم هی بهش میگم برگ بوستم ارباب تامیگم بچم ذوق میکنه برگ جدید میاره🥲😂 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4779 این هنوز زیاد بزرگ نیستنمیدونم گلهاش بزرگتر هم میشه یا همینقدری میمونه احتمالابزرگترم میشه اولاش یکم ریزمیزه اننن🥲مل مل رازقی بگیر یه عطری داره دیوونت میکنهههه🫠🤍 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1076 من براشون آهنگ میذارم بعدتابرگ خشک درمیارن زودی موخوره گیری میکنم🌚دیدی گیاها به سمت نور خم میشن یه ... برگ خوره گیری✅
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 من براشون آهنگ میذارم بعدتابرگ خشک درمیارن زودی موخوره گیری میکنم🌚دیدی گیاها به سمت نور خم میشن یه ... مال من فقط سین میکنن جواب نمیدن😂😂بخدا بغلشونم میکنم فشارشونم میدم از شدت دوست داشتنهیچیی☹😂این غرورشونو از باباشون (محمد😂😑😑) ب ارث بردن دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 ماشاللهچ قشنگ قشنگننن🥲😍🌿🌿اینقدر رنگ سبز حالمو خوب میکنههه خیلی انرژی داره🥲 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 33404 احتمالابزرگترم میشه اولاش یکم ریزمیزه اننن🥲مل مل رازقی بگیر یه عطری داره دیوونت میکنهههه🫠🤍 همون گل یاس؟همسایه مادربزرگم داشتدرخت شده بود البته خیییلی بزرگ بود کل کوچه بوش میومدفکرنکنم داخل گلدون سبز شه🥲 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂