2777
2789

مخفیانه کیکو بکوبی تو صورتش، 

بخدا خیلی هیجان داره ها😂😂😂

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفیانه کیکو بکوبی تو صورتش،  بخدا خیلی هیجان داره ها😂😂😂

این خیلی رو مخه  

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

این خیلی رو مخه    

چرا؟ 

لطفا تا آخرش بخون🤍یادت باشه، انسان هایی هستند که دیوار بلندت را می بینند! ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند که، تورا فرو بریزند.....! 🙂تا تو را انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...! مراقب باش...! ✋دست روزگار هلت میدهد؛ ولی قرار نیست تو بیفتی،❌ اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،  اوج میگیری....🪄 به همین سادگی...! پس تو خوب باش،  حتی اگر آدم های اطرافت خوب نیستند!💝 تو خوب باش، حتی اگر همه از خوبی هایت سو استفاده کردند! تو خوب باش، حتی اگر جواب خوبی هایت را با بدی دادند! تو خوب باش... 💛🙂
تو بگو ما شاید استفاده کردیم

یه ماشین وَن مشکی اجاره میکنی و بادوستاتون هماهنگ میکنید میرید تو ماشین دو نفرم باید با موتور تعقیبش کنن وقتی جایی وایساد سریع برا شما لوکیشن بفرستن و شما برید دمه همون لوکیشن طرف وقتی از مکانش خارج شد دو نفر که کلاه رو سرشون کشیدن میرن طرفو بزور میارن تو ون تا اینجاش طرف سکته میکنه 😐🦊 بعد شما با بادکنکا و کیکو اینا از ون خارج میشید و میاید پایینو تولدشو تبریک میگید و اینا بعدشم میتونید برید کافه بشینید 😐🦊 فیلم این نوع سوپرایز رو دیدم خیلییییییی خفنههههه 😐🦊

هیجانی میخوام باشه پارسال گفت ماشین پنچر شده نزدیک بود بخوریم به گارد ریل وقتی پیاده شدم گازشو گرفت رفت بعد 2دقیقه برگشت با کیک و گل سوپرایزم کرد یعنی مردم و زنده شدم تو آزادراه اون 2دقیقه 

حالا میخوام تلافی کنم