2777
2789
عنوان

از هیکلم حالم بهم میخوره😭

815 بازدید | 59 پست

منم دخترم دوس دارم مثل مامانمو خواهرام باشم دوس دارم مثل بقیه دخترای همسنم باشم😢

۱۶۲ قدمه ، ۴۸ یا ۴۹ وزنمه ولی سایز سینه م اینقد کوچیکه که سوتین سایز ۶۰ هم اندازم نیس و نصف کاپش خالیه 🤦🏼‍♀️

بخدا اگه پول داشتم همین فردا میرم پروتز 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا قشنگم هر کس یجوره خودتو دوست داشته باش☹️

نه واقعا خودمو دوس ندارم منم دوس دارم مثل بقیه باشم حالا نه اینکه منتظر سایز ۸۰ اینا باشم ولی حق دارم دوس داشته باشم سایز سینه م مثلا ۶۵ باشه

یکی دوست داره سینه بزرگ داسته باشه یکی مثل من دوست داره کوچیک داشته باشه والله موقع لباس خریدن غمم میگیره سینه کوچیک نعمته بخدا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه واقعا خودمو دوس ندارم منم دوس دارم مثل بقیه باشم حالا نه اینکه منتظر سایز ۸۰ اینا باشم ولی حق دار ...

خوب گلم همه شبیه هم نیستن تا تو خودتو دوست نداشته باشی کسی بهت اهمیت نمیده 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

یعنی قبل اینکه وزنت رو بالا ببری میرفتی پروتز چرا مثل قند و نبات عمل میکنید😐😐😐

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

عزیزم ۴-۵ کیلو کمبود وزن داری

حتی تا ۷-۸کیلو هم جا داره که وزن اضافه کنی

ولی منظورم این نیست که غذا بخوری چربی اضافه کنیا

زیر نظر آدم کاربلد ورزش کن عضله بساز بخدا محشر میشی. خیلی بهتر از اینکه که چاق باشی که. قدر نمیدونی‌