2777
2789
عنوان

دعوت شدم مهمونی پاگشا

302 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .  تقریبا ۳هفته میشه با شوهرم رفتیم زیر ی سقف امروز واسه اولین بار پسر عموی شوهرم واسه شام دعوتمون کرده . من و شوهرم ۲۳سالمونه . ایشونم خودشو خانومش فک کنم ۲۸.۲۹ سالشونه . من بار اولمه تو دوران متاهلی با شوهرم مهمانی میرم . واقعا نمیدونم باید رفتارم چطور باشه و درمورد چ چیزایی صحبت کنیم اگه میشه خانم های با تجربه راهنمایی کنن

سنگین و رنگین باش، از خانواده ی شوهرت  هم بد نگو وگرنه تا آخر هفته خبرش تو فامیل میپیچه

اره صددرصد اینو موافقم . خالم ک میشه مادر شوهرم یکم پیش قبل اینکه بره بیرون یکم نصیحتم کرد بعدم گفت خوب رفتار کن میپرسم ازشون🤐🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صددرصد اینو موافقم . خالم ک میشه مادر شوهرم یکم پیش قبل اینکه بره بیرون یکم نصیحتم کرد بعدم گفت ...

واااای ،شوخی گفت یا جدی،، ولی خودتو جوری نشون نده خط ونشون بکشن،من حرف هایی از فامیل همسرم شنیدم که تاحالا به مادرشوهرم نگفتم 

واااای ،شوخی گفت یا جدی،، ولی خودتو جوری نشون نده خط ونشون بکشن،من حرف هایی از فامیل همسرم شنیدم که ...

شوخی کرد

بهترین کارو میکنی  خانواده شوهر هرچقدم ک بد باشن باز دوس ندارن عروسشون چیزی بدونه بالاخره ی حرمت هایی بینشون هست