2777
2789
عنوان

دوس پسرم بهم دروغ گفته

1331 بازدید | 37 پست

حدود ۴ماهه با هم دوستیم ولی همدیگه رو واقعا دوس داریم قصدمون هم ازدواجه البته من خوزستانم اون مشهد تا چندماه دیگه هم قراره بیاد خواستگاری اون اولا که با هم اشنا شدیم بهم گفت متولد ۶۸هستم اسم داداششو هم یه چیزی دیگه گفت بعد چندوقت یه بحثی پیش اومد گفتم من از دروغ بدم میاد متنفرم اگه چیزی بهم دروغ گفتی بگو‌گفت متولد ۶۵ اسم داداششو هم گفت گفتم چرا دروغ گفت فکر نمیکردم رابطمون ادامه داشته باشه دیشب همینجوری شک کردم گفتم قسمش دادم که واقعا متولد چندی فهمیدم ۶۴الان اعصابم به هم ریخته چرا بهم دروغ گفته اخه ۶۵ با ۶۴ چه فرق داره میگه این تنها چیزی بوده که دروغ گفتم ولی حرفاشو باور ندارم دیگه نمیدونم‌چی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت کدوم پسری ۴ ماهه از شهر دیگه پا میشه میاد برا خواستگاری؟

الان که نه چندماه دیگه ولی من دوسش دارم کاری با بحث ازدواج‌ندارم یا میشه یا نمیشه الان نمیتونم به حرفاش اعتماد کنم