2777
2789

یه خاله دارم هر سری باید یه تیکه ای بندازه وگرنه میمیره 

یه بار از صورتم عیب میگیره یه بار از اخلاق و.. چیزای الکی میگها مثلا اون موقع بر کنکور میخوندم چون خونه میموندم میخوندم میگفت افسردگی داره😒

حالا چند روز پیش  خونه ی مامانبزرگم بودیم اونم بود من ساکت بودم منتظر بودم رتبم بیاد که نیومد کلا تو فکر انتخاب رشته و کنکور بودم و مشغول گوشی اینا بعد هی میگفت مظلومه می‌خندید 

یا میگفت ببینید مظلوم داره نگاه میکنه مثل خر می‌خندید اصلا مظلوم نیستما 

یه بارم گفت مغزت نگشید پزشکی بیاری 

اون موقع محل نکردم ولی این چند روز بدجور مونده تو دلم میگم چرا جوابشو ندادم امشب میریم بیرون دوباره میبینمش متاسفانه 

بگید چی بگم از دلم دربیاد دلم خنک شه اونم دیگه جرعت نکنه با من حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خاله جان مثل اینکه شما بیشتر برای من نگرانی تا بچه های خودت بعدشم مگه شما جای من خوندی که حرص میخوره ای بدم میاد از این فامیلای فضول البته منم حاضر جواب نبستم همیشه سکوت میکنم 

بگو مگه نمیدونی

تحقیقات جدید دانشمندا اثبات کرده حلال زاده به داییش نمیره

به خاله اش میره و قهقهه بزن تو فیس اش

اگه میخای خیلی بسوزونیش

یه متاسفانه هم به اول جمله ات اضافه کن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو