2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک دیروز+اسکرین شات

541 بازدید | 38 پست

بیاید ببینید خوب گفتم؟ حرفام به یه نتورکی هست که اسکرین رو تو تاپیک قبلی گذاشتم. خوند جواب نداد ینی ناراحت شد؟

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

کو

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب گفتی نتورکیا خیلی گیر میدن

دیوونه ام کرده بود بخدا هی زنگ هی پیام هووووف

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
ایولا خوب جواب دادی

قربونت. یکی از همینجا خیلی راهنماییم کرد

کارش چی بود نفیس لدورا؟ 

بله دقیقا نفیس

ویی

اسم نفیس میاد عقم میگیره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
ویی اسم نفیس میاد عقم میگیره

ببین من چی میکشم. تا میبینتت فرم دستش هی سوال میکنه

🤮🤢

شما هم قربانی هستی 😂