2777
2789

ازساعت ۱۱رفتیم جایی واسه قسطی اوردن ماشین لباسشویی طول کشید دخترم ۵سالشه هی میگفت جیش دارم بدوبدو توکوچه پس کوجه ها

کوچیکه یکسالشه گشنش بود جیغ جیغ

اینهمه الاف کرده آخرمیگه بایدپول بیشتربریزین ب حساب دومیلیون کم داشتیم من گفتم زنگ بزن داداشت بگیر بگو بداز ظهربهش پس میدی 

یعنی هروقت زنگ بزنه حتی ۱۰۰هزارتومنم نمیده بی مصرفا

خلاصه انقدر حرص خوردم واحساس حقارت کردم ک نزدیک بود سکته مغزی کنم بخدا پشت گوشام شدید دردمیکرد

دیگه تو راه توالت بودیم هی ک اعصابم داغون شد ب دخترم گفتم فردا توهم بزرگ شدی مثل آدم باکسی ازدواج کن ک بی پول نباشه 

برگشته میگه توخودت باید پول داشتی خودت نداشتی دیگه ب باباچ🫥

الان نگین جرا اینو گفتی چرااینطوری چرا درگنجه بازه.... اعصاب ندارم هنوز تپش قلب دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عصبی بودن چیزی درست نمیشه 

به اعصابت مسلط باش

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

برو یه جا‌مثل خیاطی پیداکن بهشون بگو هم بهت یاد بدن هم کار میکنی کمک میکنی که درعوض آموزش تا یکیشون ...

بلدم بچه ها کوچیکن نمیشه 

کوچیکه خیلی جیغ میزنه اصلا بیرونم نمیشه باهاش رفت

بلدم بچه ها کوچیکن نمیشه کوچیکه خیلی جیغ میزنه اصلا بیرونم نمیشه باهاش رفت

خب خوبه که برو کنار یکی بیل دستش کار کن حقوق دربیار

بابا اشکال نداره یاد بده ساکت بشه یه جوری ساکتش کن برو کار‌کن