2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک دیروز+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 38 پست

چیزاشون گرونههههه و اصن هیچ کارایی نداره انگار پولتو ریختی توی چاه

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خاک تو سر حقه بازشون 

الهی بگردمت 🥺

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
چیزاشون گرونههههه و اصن هیچ کارایی نداره انگار پولتو ریختی توی چاه

دقیقا. یه ریمل۲۵۰ تومن. کرم ۳۹۰ تومن. شامپو ۱۰۰ تومن و.... من گفتم تو دلم اگه خوبه چرا پوست خودش پر لک و جوشه

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
عزیزمی   من یه سال و خورده ایه یه عالم جنس مونده رو دستم هیشکی نمیخره.  گول خوردم. ل ...

آخ آخ برگشت نمیشه زد؟؟

دقیقا. یه ریمل۲۵۰ تومن. کرم ۳۹۰ تومن. شامپو ۱۰۰ تومن و.... من گفتم تو دلم اگه خوبه چرا پوست خودش پر ...

منم ازشون شامپو یه سری چیزای دیگه خریدم اصلا تاثیر نداشت تازه منم میخاستن ببرن تو شرکتشون براشون محصول بفروشم با مکافات ازشون خلاص شدم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
آخ آخ برگشت نمیشه زد؟؟

نه بابا خیر ندیده ها فقط اون گنده گنده ها پول ملتو میخورن ماهام زیر مجموعه بیاریم ک اونا گردن کلفت تر بشن.  یه زنه بود ماها زیر مجموعه بیستم و اینا بودیم واسش پارسال برجی ۴٠تومن درامدش بود یه اقاهه بود گنده ترین عضو برجی ۸٠٠میلیون.  ماها هم هیچی 😐

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

منم ازشون شامپو یه سری چیزای دیگه خریدم اصلا تاثیر نداشت تازه منم میخاستن ببرن تو شرکتشون براشون محص ...

مثل من دیگه. الان جواب داد جوابش رو میزارم

نه بابا خیر ندیده ها فقط اون گنده گنده ها پول ملتو میخورن ماهام زیر مجموعه بیاریم ک اونا گردن کلفت ت ...

همونا هم الکیه به نظرم

مثل من دیگه. الان جواب داد جوابش رو میزارم

درکت میکنم خیلی سیریش هستن😂😂😂😂

درکت میکنم خیلی سیریش هستن😂😂😂😂

اره از رو هم نمیرن. خدا کنه این دست از سر من برداشته باشه

اره از رو هم نمیرن. خدا کنه این دست از سر من برداشته باشه

جوابشو خوب دادی ممکنه باز بیاد سراغت بعد چندوقت اما نه به این صورت یکم ملایم تر برای منم همینطور شد یه مدت اشنامون ول کرد اما باز بعد یه مدت دوباره اومد تا دیگه واقعا عصبی شدم دیگه تموم شد الانم خودش اونقدرا فروش نداره 

اخه مردم نمیان محصول بی کیفیت بخرن که این همه با زحمت پول دربیارن بعد پول هاشون رو بریزن داخل چاه 

جوابشو خوب دادی ممکنه باز بیاد سراغت بعد چندوقت اما نه به این صورت یکم ملایم تر برای منم همینطور شد ...

بدبختی اینه فامیل خیلی نزدیکه ینی خیلی میبینمش الان من خجالت میکشم...