2777
2789
عنوان

بیاید بگید من با مامانم چیکار کنم

112 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من متاهلم .مامانم ی اخلاق بدی ک داره هروقت میاد بهمون سر بزنه ی ربع بیس دقیقه میشینه سریع پامیشه میره اینکارش واقعا بهم بر میخوره بارها شده اومده چایی دم کردم تا خواستم بریزم بلند میشه میره هرچیم میگم بابا بشین حداقل ی چایی بخور میگ ن کار دارم باید برم درصورتی ک می‌دونم کاری نداره چون هم خواهرم هم برادرم ازدواج کردن تقریبا هر روز یا هر ی روز درمیون میاد خونمون ولی اصلا نمی شینه ...مثلاً امروز اومده برنج از دیشب داشتم خورشتم کم بود برداشتم مرغ آبپز کردم گفتم دارم مرغ میزارم بمون ناهار بخور برو مرغا ک آبپز شده میخواستم سرخ کنم دیدم بلند شده ک من برم میگم بابا من مرغ آبپز کردم بمون بخور بعد میری دیگ میگ ن کار دارم باید برم بعدشم گفتم من میخواستم برای شام ی چی دیگ درست کنم بزار حداقل مرغارو بریزم تو ی ظرف حداقل ببر شام درست کن تو تا رفتم تو آشپزخونه دیدم بلند شد رفت درم بست 

واااا چرا اینطوریه شاید میخاد یوقت شوهرت نگه هروز مادرت میاداینجا 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقد کفرم گرفته خب بابا یا نیا یا میای حداقل نیم ساعت بشین دیگ سر همین کاراش منم زیاد نمیرم خون ...

من آبجیم متاهله ولی مامیریم خونش ناهار یا شام هستیم کلا راحتیم باهم اونم با همسرش میاد بیشتر ما اونم یه وعده رو میمونع

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
الان شما بگید من چیکار کنم 

کاریش نمیشه کرد دیگه حالش اینطوره

خاله ی منم اینحوریه

بابا آخه بار اولش نیست که اونسری اومد چقد پسرم گریه کرد عزیز نرو گفتم بمون غذا هست داغ کنم بخوریم یکم بشین بعد برو دیدم سریع جیم شد رفت پسرمم بعدش چقد پشت سرش گریه کرد

والا تصمیم گرفتم دیگ اومد درو باز کنم خب چکاریه آخه اصن 

وا زشته حالا چرا اصرار داری بمونه وقتی تمیخاد