2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه غذا که سلف بده هفته ۳۰تومن این حدودا

اگر همش فقط خوابگاه و دانشگاه باشی خرج انچنانی نداره

پرینت جزوه هم که دانشگاه ارزون انجام میده

دیگه بستگی داره مثلا چقدر برای خودت تنقلات بخوای بخری

جمعه ها چه غذایی درست کنی چقدر بخوای با دوستات بری بیرون

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
غذا بدون کافه رفتن چقدر میشه حدودا؟میگن سلف ارزونه ولی خب فقط ناهار میده

ماهی ۱۲۰ غذای سلف...۱۵۰ هم اسنپو درنظر بگیری(بستگی به شهرت داره)هزینه بلیط رفت و برگشت و لباسم خودت حساب کن...ولی غذای سلف معمولا کافی نیست باید خودتم کلی وسایل بگیری اگه میخوای سو تغذیه نگیری

اللهم صل علی محمد و آل محمد🌙
ماهی ۱۲۰ غذای سلف...۱۵۰ هم اسنپو درنظر بگیری(بستگی به شهرت داره)هزینه بلیط رفت و برگشت و لباسم خودت ...

من الان ۶۰ کیلوام احتمالا ماه اول بشم ۵۰ کیلو 😂.نه خب ۱۲۰ تومن اوکیه یه نفر گفت ماهی ۲ تومن فقط میشه غذا گرخیدم .رشتت چیه تو .من احتمالا همدان قبولم میگن قیمتاش خوبه .شهر خودم خیلی گرونه😐

کتاب‌ها رو میتونید از کتابخانه مرکزی دانشگاه امانت بگیرید و جزوها رو از سال بالایی‌ها کتاب‌های دست ...

زندگی فقیرونه شروع میشه فعلا دارم خوش میگذرونم 😂پس راسته میگن ضعیف ترین قشر جامعه دانشجوه😂

زندگی فقیرونه شروع میشه فعلا دارم خوش میگذرونم 😂پس راسته میگن ضعیف ترین قشر جامعه دانشجوه😂

آره واقعاً

زمانی که خوابگاه بودم احساس می‌کردم دارم تو کمپ مهاجرین اتیوپی زندگی می‌کنم😅

در طول هفته غذا که نمی‌پختیم پنجشنبه و جمعه هم یا املتی ماکارونی چیزی😅

لباس‌های کل هفته رو هم جمع می‌کردیم آخرهفته میشستیم

انقدر یخچال رو تمیز نکرده بودیم درش رو که باز می‌کردی حالت تهوع می‌گرفتی

از نعمت تلویزیون و اینا هم بی‌بهره بودیم

دمپایی‌ها هم همیشه گم میشد باید جلوی کل اتاق‌ها رو میگشتیم تا پیدا بشه😅