2777
2789
من علوم پزشکی میرم .شهر خوبیه همدان؟مردمش چطورن؟هزینه هاش چجوریاس؟میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

شهر امن و آرومیه

خوش آب و هواست

هزینه زندگی در همدان به نسبت تهران خیلی پایین‌تره

مردم خونگرم و خوش‌اخلاقی داره من از استان همدان بیشتر با مردم خود شهر همدان ، ملایر ، تویسرکان و نهاوند در ارتباط بودم ازشون بدی ندیدم ولی حسابگر و تا حدودی خسیس هستن

شهر امن و آرومیه خوش آب و هواست هزینه زندگی در همدان به نسبت تهران خیلی پایین‌تره مردم خونگرم و خ ...

مرسی قشنگممم.فقط درباره ی دانشگاه هم بگو من از پسرا خجالت میکشم میترسم سوتی بدم .و اینکه میگن رفتی خوابگاه تا چند ترم دوست نگیر.پس من چیکار کنم از تنهایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قشنگممم.فقط درباره ی دانشگاه هم بگو من از پسرا خجالت میکشم میترسم سوتی بدم .و اینکه میگن رفتی خ ...

قربانت

والا من از جو علوم‌پزشکی اطلاعی ندارم

ولی زمان ما فضای دانشگاه خیلی بسته بود ترم‌های اول دخترها و پسرها به زور بهم سلام می‌کردن

در مورد دوست نشدن هم چرت میگن فقط مشکلش این هست که یه قسمتی از دوستی‌های ترم اول پایدار نیستن