2777
2789

سلام دوستان

ببینید من یه دختر 28 ساله م که جهیزیه م رو کلن خودم کار کنمو خودم باید بخرم. حالا الان گفتم وسیله برقی های ریزمو بخرم. ولی انتخاب خیلی برام سخت شده. قیمت‌های ارزونتر بگیرم و مارکهای معمولی. یا قیمت بیشتر و مارکهای شناخته شده. واقعا تفاوت قیمت هاشون خیلی زیاده. مثلا یه اتوی خوب مارک خوب بین 2_3 تومنه. مارک معمولی 1 و خورده ای. تمام وسیله ها همینجورن. مارک معمولی مثل گوسونیک برام خیلی ارزونتر در میاد ولی خوب کیفیت هم پایینتره دیگه. نظر و پیشنهادتون چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید جیبتو نگاه کنی طبیعتا مارک بهتره ولی اگه نشد متوسطشو بگیر

بهترش رو هم میتونم بخرم ولی خوب سختتره برام و دیرتر تکمیل میشه. و واقعا شناختم نسبت به اینکه چی خوبه چی بدِ هم کمه. 

بهترش رو هم میتونم بخرم ولی خوب سختتره برام و دیرتر تکمیل میشه. و واقعا شناختم نسبت به اینکه چی خوبه ...

باید بفکر راحتی خودتم باشی 

بنظرم وسایل بزرگو مارک بگیر چون اصلا ضرر نمیکنی ولی بقیه رو متوسط

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
باید بفکر راحتی خودتم باشی  بنظرم وسایل بزرگو مارک بگیر چون اصلا ضرر نمیکنی ولی بقیه رو متوسط

فعلا خیلی بزرگها رو نمیگیرم. برقی هایی مثل اتو، مخلوط کن، آبمیوه گیری، گوشتکوب برقی چندکاره و اینارو میخوام بگیرم. ولی میگم خیلی سخته انتخاب. چون هر کدومشون مارک خوب حدود 3 تومن هست

فعلا خیلی بزرگها رو نمیگیرم. برقی هایی مثل اتو، مخلوط کن، آبمیوه گیری، گوشتکوب برقی چندکاره و اینارو ...

بنظرم معمولی بگیر

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !