2777
2789
عنوان

بی بی چک مردم آزار

159 بازدید | 16 پست

من بی بی چکم یه هاله مثبت بود ولی رفتم آزمایش خون دادم منفی بود🥺فکر میکردم ۴۰ روز از پریودم گذشته دوباره محاسبه کردم دیدم ده روز دیگه موعد پریود بعدیمه

رفتم نت سرچ زدم نوشته بود داروی آرامبخش و ضدتشنج ممکنه مثبت کاذب بده.منم داروی ضدتشنج میخورم ستیریزینم میخورم واسه سرماخوردگیم

چقدرخوشحال بودم😔

واس من ی هاله خیلی کمرنگ انداخته جوری ک تو عکس نمیفته هاله ولی همینجوری می‌بینیم هاله رو  بنظر ...

یکی دیگه هم بزن اگه اونم هاله انداخت بارداری

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست رو کاملاً درک میکنم. من تقریبا ۲ماه پیش ۳تا بی بی چک مثبت بعد دقیقا روز موعد سر وقت پریود شدم. خیلیییییی بد بووووود😭😭. من فقط داروهای که دکتر زنانم بهم داده میخورم.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
واس من ی هاله خیلی کمرنگ انداخته جوری ک تو عکس نمیفته هاله ولی همینجوری می‌بینیم هاله رو  بنظر ...

هاله ی واسه منم خیلی کمرنگ بود تو عکس نمیفتاد

نور مینداختی معلوم میشد.هاله هم مثبته.به اینخاطر کمرنگه چون نزدیک به لقاح تست انجام شده و هورمون بارداری میزانش کم بوده تو ادرار.

اما واسه من گویا به خاطر داروهام بود.حالا باید یه دکتر زنان برم ببینم واقعا به این علت بوده یا دلیل دیگه ای داشته

شما بی بی چک که میذارین چند دقیقه منتظر نتیجه میمونید ؟  یا جای ثابتی قرارش میدین؟

من همونجوری میذارم روی روشور دستشویی هر سری میرم دستشویی یه نگاهم بهش میندازم تا یه روز کامل ولی فکر کنم یه ساعتم کافیش باشه

آخه میدونی به نظرم به این خاطر بعضی بیبی چکها دیرتر نتیجه مثبترو نشون میده چون ادرار اولش رقیقه منفی نشون میده ولی یذره که میگذر ادرار رو به خشکی و غلیظتر شدن میره نتیجه مشخص تر میشه

حست رو کاملاً درک میکنم. من تقریبا ۲ماه پیش ۳تا بی بی چک مثبت بعد دقیقا روز موعد سر وقت پریود شدم. خ ...

عزیزدلم ایشاالله زودتر باردارشی...من یه سالو نیمه اقدامم.رحمم قوسی شکله سخت تر باردار میشم

هرسری پریود میشم اعصابم خورد میشه

حست رو کاملاً درک میکنم. من تقریبا ۲ماه پیش ۳تا بی بی چک مثبت بعد دقیقا روز موعد سر وقت پریود شدم. خ ...

دکتر چه داروهایی داد که باعثشد مثبت کاذب بشه  اسم دکتره چی بود؟

عزیزدلم ایشاالله زودتر باردارشی...من یه سالو نیمه اقدامم.رحمم قوسی شکله سخت تر باردار میشم هرسری پر ...

ممنون گلم از دعای قشنگت. ایشالا خیلی زود میای میگی این نی نی ناز منه 😍.

دکتر چه داروهایی داد که باعثشد مثبت کاذب بشه  اسم دکتره چی بود؟

کوآنزیم کیوتن ،اووبوست، متفورمین، b6,b12, رووفولیک این داروهارو می‌خوردم.نمیدونم شاید از داروهامم نبود. ولی علتش رو هم نفهمیدم چی بود. ولی اون موقع چندتا تاپیک دیگه هم زده شد و همگی میگفتن بی بی چک مثبت ولی بعدش پریود شدن. شایدم بی بی چک مثبت کاذب نشون داده بود. در هر صورت کلی شیش با همسرم خوشحالی کردیم ولی فردا ظهرش فقط گریه کردم. پیش دکتر فروتن میرم