2777
2789

خدا ایشالا ازش نگذره مردم کینه ای سرتا پاش و وجودشو کینه و عقده گرفته

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت تو که شب تا صب یه آدم رو فحش میدی و نفرین میکنی، اصلا کینه ای نیستی؟🤔🙄

من نمیدونم و کاری هم ندارم قضیه چیه، ولی هرچی که باشه، وقتی تمام ذهنتو اشغال کردی به اون آدم و همش داری لعنتش میکنی، این کینه ست

هرچی آدمای اطرافت عوضی تر و پست تر باشن، باید زودتر از ذهنت پاکشون کنی و بدی هاشون رو رها کنی تا ذهنت از لوث وجودشون پاک بشه

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

خب اشتباه میکنی، بنظرت کسی که ظلم میکنه خدا فقط با نفرین ما به سزاش میرسه؟ , نه گلم خدا خودس از همه خبر داره، تو عم با فکر به اون فقط داری بیماری وارد بدنت میکنی و پیری زودرس پیدا میکنی و کلی هم انرژی منفی وارد زندگیت میکنی، بجای فکر کردن به اون به زندگی خودت و اینکه چکار کتی خوشحال زندگی کنی، فکر و عمل کن، نظر منه، چون منم مثل تو از پدر شوهرم متنفرم ولی بعضی وقتها کلا یادم میره که همچین کسی تو زندگیم دارم

اونوقت تو که شب تا صب یه آدم رو فحش میدی و نفرین میکنی، اصلا کینه ای نیستی؟🤔🙄 من نمیدونم و کاری ه ...

اخ دقیقاا

وقتی فاصله بگیری ازشون انگار روحت رفرش میشه... 

منم از یه ادم سمی دوری میکنم خیلی اروم شدم 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍