2777
2789
عنوان

شبانه روز پدر شوهرم و نفرین میکنم و فحش میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 31 پست
اونوقت تو که شب تا صب یه آدم رو فحش میدی و نفرین میکنی، اصلا کینه ای نیستی؟🤔🙄 من نمیدونم و کاری ه ...

هفت سااااله دارم می‌بخشم و بیخیال میشم هفت سال یه شب راحتم نداشته هروز پرو تر و گستاخ تر میشه و یه بلای سر زندگیم میاره ولله اگر ول کنه ما رو زندگیمون بهشته بهشت ولی بیخیال نمیشه هی ساکت بودم هی بخشیدم فایده نداشته نمیگذرم ازش تا خدا بذاره جلوش تا سر دختراش بیاره

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دقیقاا وقتی فاصله بگیری ازشون انگار روحت رفرش میشه...  منم از یه ادم سمی دوری میکنم خیلی ا ...

من دوری میکنم منتهی اون اون دور نمیشه از شوهر و زندگیم بیچارم کرده الانم دست شوهرم و عمل کردیم بخاطره این بیشعور یه ماه باید گچ بمونه و بخیه چقدرم خرج الکی کردیم بخاطرع کینه ی این مردک

خب اشتباه میکنی، بنظرت کسی که ظلم میکنه خدا فقط با نفرین ما به سزاش میرسه؟ , نه گلم خدا خودس از همه ...

ببین اگه ولم کنه منم فراموش میکنم منتهی این هروز یه داستان برامون درست می‌کنه بخدا هزار مریضی گرفتم ولم نمیکنه خستم کرده

اخ دقیقاا وقتی فاصله بگیری ازشون انگار روحت رفرش میشه...  منم از یه ادم سمی دوری میکنم خیلی ا ...

اصلا گذشت و بخشش واسه خیر و صلاح خوده منه، نه اون آدمی که به من بدی کرده، اونو که خدا بموقعش حالشو میگیره

کارما

چوب خدا میدونی که صدا نداره! چون نمیزنه، فرو میکنه😂

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
خب اشتباه میکنی، بنظرت کسی که ظلم میکنه خدا فقط با نفرین ما به سزاش میرسه؟ , نه گلم خدا خودس از همه ...

آفرین دقیقا 👏👏👏

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
مال من از شیطان زد کرده با این عقده و کینه

اگه برای منو ببینی متوجه میشی عزیزم، چه بلاها و مصیبتهایی که من از دستشون نکشیدمو نمیکشم. هزار انگ و افترا و تهمت که لایق خودشون بود بهم زدن و..... ، خدا ازشون نگذره 

اگه برای منو ببینی متوجه میشی عزیزم، چه بلاها و مصیبتهایی که من از دستشون نکشیدمو نمیکشم. هزار انگ و ...

پدر من و زندگیمو در آوردن فقط موقع در غم یاد منو زندگیم میوفتن شوهرم خرجشون کنه هرکار دارن بگن بهش فقط کل زندگیم شده حرص و جوش

حق داری درکت میکنم عزیزم

الانم زندگیم سیاه شده جامو از شوهرم جدا کردم گفتم هفت سال اشتباه رفتم نگران و عاشق کسی بودم من براش ذره ی اهمیت نداشتن تو فقط بابات و میبینی

الانم زندگیم سیاه شده جامو از شوهرم جدا کردم گفتم هفت سال اشتباه رفتم نگران و عاشق کسی بودم من براش ...

منم همینطورم، زندگیم جهنمه و همش با هم جنگ و دعوا داریم. ما هم جدا از هم میخوابیم. اون تو هال من تو اتاق خواب

منم همینطورم، زندگیم جهنمه و همش با هم جنگ و دعوا داریم. ما هم جدا از هم میخوابیم. اون تو هال من تو ...

ماام همین هروزمون جنگ و دعواس خودم و مریض کردم بخاطرع یه آدم اشتباهی منم تو اتاق میترسم ولی اینور هالم اون اونور دیگه محبتش از قلبم رفته