اونوقت تو که شب تا صب یه آدم رو فحش میدی و نفرین میکنی، اصلا کینه ای نیستی؟🤔🙄 من نمیدونم و کاری ه ...
هفت سااااله دارم میبخشم و بیخیال میشم هفت سال یه شب راحتم نداشته هروز پرو تر و گستاخ تر میشه و یه بلای سر زندگیم میاره ولله اگر ول کنه ما رو زندگیمون بهشته بهشت ولی بیخیال نمیشه هی ساکت بودم هی بخشیدم فایده نداشته نمیگذرم ازش تا خدا بذاره جلوش تا سر دختراش بیاره
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخ دقیقاا وقتی فاصله بگیری ازشون انگار روحت رفرش میشه... منم از یه ادم سمی دوری میکنم خیلی ا ...
من دوری میکنم منتهی اون اون دور نمیشه از شوهر و زندگیم بیچارم کرده الانم دست شوهرم و عمل کردیم بخاطره این بیشعور یه ماه باید گچ بمونه و بخیه چقدرم خرج الکی کردیم بخاطرع کینه ی این مردک
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اگه برای منو ببینی متوجه میشی عزیزم، چه بلاها و مصیبتهایی که من از دستشون نکشیدمو نمیکشم. هزار انگ و افترا و تهمت که لایق خودشون بود بهم زدن و..... ، خدا ازشون نگذره