2777
2789
عنوان

چراغی که به خانه روا است به مسجد حرااامه اما بابام اینو نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه ات مجرد هست؟؟؟ می دونی خواهر و برادر وقتی ازدواج می کنند و چند سال هم از ازدواجشون میگذره دیگه ...

بابام خیلی کمک عمم کرده اما کاراصلی پیونده اما کاری نمیکنه . متاهل هست وشوهرش بخاطر مریض شدنش رهاش کردچندساله

واقعت حرفتون متین و به جاست  باریکلا به فهم و شعورتون  افرین 👌🌹 چند سالتونه ؟

من۲۷سالمه .پول ازخودم ندارم وهمسرم میگه خانواده درجه یکش کمک کردن منم درحد توانم کمک میکنم خب حق هم داره این حرف روبزنه . من گاهی رنگ مو واسه خودم میخرم نصف موهامو میزنم ونصفشومیدم عمم یا شال وروسری بهش میدم خدایی حد توانم اینقدره😞

عزیزم اگه نذرمعین باشه وعهدکرده باشن نمیتونن انجام ندن وبایدنذرشون انجام بدن.

نذرمعین نیست. خواهرم مریضه برا اون نذر داره اما عهد نکرده منتظره خواهرم شفابگیره واس همین هرسال نذر میده۳تادیگ ابگوشت میذاره و بالای دوهزارنفر رو خرج میده . امامن حس میکنم کمک عمم کنه خداهم خواهرموشفامیده