2777
2789

سلام بچه ها احتمالا تا الان بدونید که مصوبه کنکور ۱۴۰۲ چه قدر ناعادلانه اگه اطلاعی ندارید می تونید تاپیک قبل منو بخونید ما بچه های کنکوری می خوایم تجمع مسالمت امیزی تو روز سه شنبه همین هفته برای لغو مصوبه داشته باشیم محلشم تو کانال ژوتیز تو تلگرام اطلاع رسانی میشه اگه می تونی شرکت کن تو تجمع برای دفاع از حق مون اگه نمی تونی اطلاع رسانی کن یا کمک کن برای بچه هایی که می خوان بیان تجمع بلیط بخریم( تجمع کاملا مسالمت امیزه و خلاف قانون نیست پس نترسید بیاید)

تو کانال ژوتیز عضو شو اگه اینده ات مهمه برات

ی چیزی بگم من الان هم سایت تاملند نگاه کردم هم کلاسینو دبیرای عمومیش کلاس داشتن !!!!یعنی امکانش هست اجرا نشه ؟!

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تغییری در مصوبه رخ نمیده فقط وقتتونو هدر میدید...! درگیر حواشی نشید بخونید کاری از پیش نمیره...!

تغییر ایجاد میشه وقتی تو سال ۹۸  بچه ها اعتراض کردن و تاثیر قطعی معدل مثبت شد ما تلاشمون رو می کنیم حتی اگع نشد مدیون ایندمون نباشیم

گنده تر از منو تو حریف این مافیا نمیشن  بشین درستو بخون

عزیزم این حرکت اخر ماست اگه شد شانس موفقیت ما بیشتره اگه نشد هنوز ۱۰ ماه وقت داریم میشه این قدر ناامید نباشید؟

والا از نظر اونا مسالمت‌آمیزی وجود نداره.میزنن میکشتتون آخرم میگن مخالف دولت بودن😐هم جونتون میره هم ...

عزیزم کار ما سیاسی نیس هر کی غلط اضافه بکنه تحویل پلیس داده میشه

مگه ترمیم معدل پول میخواد؟ درس میخونی میری امتحان میدی دیگه

بحث فقط ترمیم نیست اونا می تونن برای پول بیشتر بهت ترمیم ۲۰ ندن بری دفعات بعد بیای تراز دهی افتضاحی که تاثیر قطعی معدل ایجاد می کنه

اونا کلاس نهایی میزارن 

اها

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده