2777
2789

اولین باره ک از وقتم چهارروز میگذره و تاحالا سابقه نداشته...سیکلم ۲۸ روزه ست

تو روز ۲۵ و ۲۷ و ۳۰ بیبی چک گذاشتم، سه تاشم منفی بوده

امکانش هست بخاطر بدنسازی اینجوری باشه؟؟؟

کسی بوده مثل من باشه و باردار باشه؟؟؟

از علائمم ک هیچی ندارم فقط پریشب یکم زیر دلم درد گرفت و تموم شد

قبلا هم چند روز قبل از قاعدگی سینه هام درد میگرفت، حتی اونم با اینکه چندروز از وقتم گذشته ندارم😕

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک هفته صبرکن  بی بی چک نشون نمیده اگ خواستی و شک کردی برو آزمایش خون بده راحت شی

فردا قراره برم، میترسم بتام منفی باشه، پنج ساله مننظرم و دلم الان خوشه

ورزش اثر میزاره

اره منم شنیدم، ولی من وقتی تحرکم زیاد باشه تو یه ماه پریودم جلو میفته، این ماه رفتم بدنسازی، زیادم سخت ورزش نکردم چون اولش بود😓

فردا قراره برم، میترسم بتام منفی باشه، پنج ساله مننظرم و دلم الان خوشه

یه چن روزم صبر کن، بی بی چکم حداقل باید پریودت یه ۷ الی ۱۰ روزی بگذره دقیق نشون بده ، چن روزم صب کن بعد بی بی بزن ایشالله مثبت میشه بعد برو بتا بده 

منم مثل شمام دو روز گذشته هیچ علائمی هم ندارم ولی دلم خوشه ک سابقه تاخیر دارم ۵ماه بود ک منظم شده ب ...

ایشالله ک توام مامان شی❤️ شوهرم چپ و راست بغلم میکنه بوسم میکنه، باور کرده ک باردارم، هرچی هم بهش میگن دل نبند شاید نباشم تو گوشش نمیره🥺 نمیخوام بخوره تو ذوقش😓